Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 20°C

Chp’li Karadeniz Sualtının Başarılı Sporcularını Kutladı

Sinop Triatlon Yelken Yüzme ve Sualtı Sporları Kulübü zıpkınla balık avında birinci oldu.

Chp’li Karadeniz Sualtının Başarılı Sporcularını Kutladı
8 Mayıs 2017 11:27

Sinop Triatlon Yelken Yüzme ve Sualtı Sporları Kulübü zıpkınla balık avında birinci oldu.

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanan sporcuları kutladı. Karadeniz, “Sportif başarılarla da ön plana çıkan güzel Sinopumuzun, adını  duyuran sporcularımızı tebrik ediyorum. İlimize birincilikle ile döndüler. Başarılı sporcularımızı kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) Zıpkınla Balık Avı Kulüplerarası Türkiye Şampiyonası Eleme Grubu yarışmalarının ikinci ayağı, İstanbul Tuzla’da yapıldı. Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu tarafından gerçekleştirilen şampiyonluk eleme mücadelelerine Karadeniz Marmara ve Doğu Anadolu bölgelerinden 23 takım katıldı.  Bireyselde 2. olan Ali Balcı, 3. olan Uygun Mutaf, 4. olan Arif Düzel ve 5. olan M. Gökhan Yel takımlarını bu derecelerle birinci yaptılar. Zıpkınla balık avında birinci olan Sinop Triatlon Yelken Yüzme ve Sualtı Sporları Kulübü sporcuları tüpsüz olarak 5 saat boyunca birçok kez dalarak en yüksek puanı getiren balık türlerini avlamaya çalıştı. Yüksek puan getiren balıkları en çok  avlayan takım olan  Sinop takımı 7-8 Temmuz’da yapılacak Türkiye Şampiyonası finallerine gitmeye hak kazandı.

Chp'li Karadeniz Sualtının Başarılı Sporcularını Kutladı Chp'li Karadeniz Sualtının Başarılı Sporcularını Kutladı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.