Dolar 32,3390
Euro 35,1195
Altın 2.238,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 11°C
Az Bulutlu
Sinop
11°C
Az Bulutlu
Çar 9°C
Per 11°C
Cum 10°C
Cts 12°C

CHP’Lİ BARIŞ KARADENİZ’DEN, SAMSUN LİV HOSPİTAL’A ZİYARET

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Haziran ayından bu yana Samsun’da “Hayat Güzeldir” sloganıyla sağlık hizmeti vermeye başlayan Samsun Liv Hospital’ı ziyaret etti.

CHP’Lİ BARIŞ KARADENİZ’DEN, SAMSUN LİV HOSPİTAL’A ZİYARET
Hayrettin Kaya
9 Ağustos 2017 18:35

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Haziran ayından bu yana Samsun’da “Hayat Güzeldir” sloganıyla sağlık hizmeti vermeye başlayan Samsun Liv Hospital’ı ziyaret etti. Karadeniz bölgesinin referans hastanesi olmayı hedefleyen Liv Hospital yönetici, doktor ve çalışanlarına başarılar dileyen Karadeniz, “Sinop’un bu alanda önemli bir ihtiyacı var. Sinop’ta yapılacak bir hastane büyük ihtiyacı giderecektir” dedi.

Aslan Özdemir

CHP Milletvekili Karadeniz, Samsun’da açılan Liv Hospital hastanesi ziyaret etti. Ziyarette Hastane Başhekimi Op. Dr. Yılmaz Karagöz, Doç. Dr. Recep Aktimur, Op. Dr. Kadir Yıldırım ve Asistan Deniz Erkenle bir süre sohbet eden Milletvekili Karadeniz, hastane ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. Toplumun sağlık hizmetlerine yönelik taleplerinin her geçen gün arttığına dikkat çeken Karadeniz, “Bu alandaki talebin yerine getirilmesi için hizmet etmek, en temel insan hakkı olan sağlıklı yaşam hakkına hizmet etmektir. Hastane bu anlamda Karadeniz bölgesinin önemli bir ihtiyacına cevap olacaktır. Sağlık yatırımları Sinop için hayati önem taşımaktadır. Sinop’un bu alanda önemli bir ihtiyacı var. Sinop’ta yapılacak bir hastane büyük ihtiyacı giderecektir. Sinop’a hastane yatırımı yapılması için yetkilileri davet ediyorum” diye konuştu.

Genel cerrahinden, göz hastalıklarına, kadın hastalıkları ve doğumdan çocuk hastalıkları ve cerrahisine kadar tüm branşlarda hasta kabul eden Liv Hospital Samsun, 8 bin m2’lik alanı, 60 yatak kapasitesi, 4 ameliyathanesi ve 35 polikliniği ile Karadeniz Bölgesi’nin referans hastanesi olmayı hedefliyor.

CHP’Lİ BARIŞ KARADENİZ'DEN, SAMSUN LİV HOSPİTAL’A ZİYARET CHP’Lİ BARIŞ KARADENİZ'DEN, SAMSUN LİV HOSPİTAL’A ZİYARET

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.