Dolar 32,3592
Euro 34,9986
Altın 2.324,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 16°C

CHP Sinop İl Teşkilatından Basın Toplantısı

CHP Sinop İl Teşkilatı ve Belediye Başkanı Baki Ergül düzenledikleri basın toplantısında çeşitli açıklamalarda bulundu.

CHP Sinop İl Teşkilatından Basın Toplantısı
Aslan Özdemir
5 Mart 2014 13:31

Toplantının açılış konuşmasını yapan CHP Sinop Merkez İlçe Başkanı Barış Karadeniz, seçim çalışmaları ile ilgili kısa açıklamada bulunarak, toplantıya katılan basın mensuplarına teşekkür etti.

Hayrettin Kaya

Toplantıda konuşan CHP Sinop İl Başkanı Mustafa Acun da, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinin sıradan bir seçim olmadığını belirterek,”Bu seçimde asrın yolsuzluklarına dur diyeceğiz. Evlerindeki paraları bir türlü sıfırlayamayanları, inşallah 30 Mart’ta sandıkta sıfırlayacağız” dedi.

Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül de toplantıda yaptığı konuşmada,”Beş yıl önce ne söz verdiysek yerine getirmenin mutluluğu içerisinde, beş yıl sonra yeniden gönül rahatlığı ile halkımızın huzuruna çıkıyorum. Hazırladığımız kitapçıkta, beş yıl içerisinde neler yaptığımızı sıraladık. Bazıları kabul etmeseler de güzel şeyler yapmışız. Sinop’a yapılan işler bitti mi? Hayır!.. Sinop’a elli yıl da çalışsanız bu hizmetler bitmez” diyerek, yaptıkları çalışmalarda emeği geçenlere ve katkı sağlayanlara teşekkür ettiklerini belirtti.

Kuraklık nedeniyle her yerde su sıkıntısı yaşanırken, Sinop’ta bu sıkıntının olmadığını belirten Başkan Ergül,”Sinop’un içmesuyu sıkıntısı yok. Erfelek Barajımızda şu anda 13 milyon metreküp su bulunuyor. İçmesuyu problemimiz olmayacak. 8 milyon metreküp su bize yetiyor. Eğer, Sinop için Milat olan bu içmesuyu projesini gerçekleştiremeseydik, kuraklık nedeniyle biz de su sıkıntısı çekebilirdik. 26 Trilyon liralık İçmesuyu Tesisimizi Sinop Belediyesi ile DSİ arasında yapılan protokol ile gerçekleştirdik. Bu 26 Trilyon lira borcu Sinop Halkı adına Sinop Belediyesi ödeyecektir. Bu parayı Sinop Belediyesi adına ödeyecek olan varsa gelsin ödesin, heykelini dikerim. Bu arada; Sinop içmesuyu tesislerine emeği geçen ve katkı sağlayanlara da Sinop’lular adına teşekkürü bir borç biliyorum” diyerek, bugüne kadar yaptığı çalışmalar ve bundan sonra yapacağı proje çalışmaları hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu.

Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül sözlerinin sonunda,”Benim herkesten bir isteğim var” diyerek şunları söyledi:

“Lütfen herkes dürüst olsun. Kimse yalan söyleyip halkımızı kandırmasın. Allah doğrunun ve dürüstün yanındadır. Sevgili Sinoplular bana güvenmeye devam etsinler. Geçen beş yıllık sürede onlara hizmet için elimden geldiğince nasıl dürüstce çalışmışsam, izin verdikleri ve bir beş yıl daha layık gördükleri takdirde aynı hız ve tempo ile dürüstce çalışacağımdan emin olsunlar” dedi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.