Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 18°C

CHP İl Örgütü'nden 23 Nisan Kutlaması

CHP’den Alternatif Kutlama

CHP İl Örgütü'nden 23 Nisan Kutlaması
23 Nisan 2013 21:23

İskele Meydanındaki Atatürk anıtı önünde düzenlenen tören saygı duruşu, İstiklar Marşı’nın okunması ve çeleng sunumuyla başladı.

Programda konuşan İl Başkanı Mustafa Acun o saatlerde Vira Otel’de gerçekleştirilen Akil İnsanlar toplantısına vurgu yaptı.  Acun, “Sözde akil insanlar gibi, otel lobilerinde değil, Olmamız gereken yerde, büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün huzurundayız” dedi.

Hükümeti eleştiren Acun programda şunları söyledi, “Bugün 23 Nisan 2013; büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘Özgürlüğün de, eşitliğin de, adaletin de dayanağı Ulusal Egemenliktir’ anlayışıyla açtığı meclisin açılışının ve Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 93.yıldönümü.

Bugüne kadar meydanlarda, stadyumlarda coşkuyla kutlanan bayramlarımız adeta her tarafından budandı.

İktidar sahipleri tarafından milli bayramlarımızın içeriği zayıflatılmaya çalışılmaktadır.
Her milli bayramda, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün anıtına çelenk sunarak ona olan saygımızı göstermemiz, geçen yıl başlatılan uygulama ile engellenmek istenmektedir.

Atatürk anıtlarına çelenk sunabilmemiz için izin almamız gerektiğini söylüyorlar.
Şunu herkes çok iyi bilsin ki, Ben Cumhuriyet Halk Partisinin İl Başkanı olarak Atatürk’e saygımı sunmak için hiç kimseden izin istemem, böyle bir izine de ihtiyacım yok.

Bizler buradayız. 90 yıldır buradayız. Bir ölürüz, bin geliriz. Bizler Atatürk devrimcileriyiz.
Bizler Meclis’in iradesini, Ulusal   Egemenliği  her türlü iradenin üzerinde  tutacak, AKP’nin tek adamlık, diktatörlük arayışına dur diyecek, dün olduğu gibi, bugün de, yarın da Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı da, diğer bayramlarımızı da hep birlikte gururla, onurla  kutlayacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışında bulunanlarla, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet minnet ve şükranla anıyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum.

Tüm Ulusumuzun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.