Dolar 32,3427
Euro 35,0956
Altın 2.307,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Parçalı Bulutlu
Sinop
18°C
Parçalı Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Atatürk’e dil uzatanları kınıyoruz!

CHP Ayancık İlçe Başkanlığından Basın Açıklaması

Atatürk’e dil uzatanları kınıyoruz!
Aslan Özdemir
16 Mayıs 2017 20:08

Son dönemlerde Cumhuriyetimizin, ülkemizin kurucusu ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve ailesine ulusal düzeyde yayın yapan televizyon ve sosyal medya üzerinden akıl almaz çirkinliklere,  iftira ve ithamlarla saldırıldığına tanık olmaktayız. Latife Hanım Çankaya’nın 2. First Lady’simiydi? Sorusuyla hazırlanan TVnet de Derin Tarih adlı programda Afet İnan hanımefendi hakkında skandal ifadelerde bulunmuştur. Program konuğu Süleyman Yeşilyurt adlı şahsiyetsiz, Afet İnan’ın aile geçmişinden ve babasının mesleğinden yola çıkarak kendisinin manevi evlat olamayacağını iddia etmiştir. Ulusal yayın yapan bir kanalda hem Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e hem de onun manevi kızı hakkında akıl almaz iddialarda bulunmuştur.

Hayrettin Kaya

Ayrıca sosyal medyada dolaşan bir videoda Hasan Akar isimli bir şahsiyetsiz daha atamız ve ailesi hakkında iftira insanlık dışı ahlak dışı itham ve iftiralarda bulunmaktadır.

Atamız; ülkemizi dünya medeniyetlerinden çok geride eğitim ve bilimde harap bir şekilde olan, savaşlardan yılmış, yoksul bırakılmış, ekonomisi bitik halkı sefalet içinde yaşayan bir halden, çok kısa sürede tüm dünyanın hayran olduğu bir noktaya getirmiştir. Tüm dünya tarafından özenilecek bir noktaya gelen ülkemizde, hiçbir hakkı olmayan gariban halkımız demokrasi ve cumhuriyet ile birçok hakkı Mustafa Kemal Atatürk ve devrimleri gerçekleştirdiği arkadaşları sayesinde ulaşmıştır.

Son dönemlerde herkes tarafından fark edildiği üzere hükümet üyelerinden TV yorumcularına kadar birçok kişinin ülkemizin kurucusu ve kurtarıcısı olan Mustafa Kemal Atatürk’e karşı açık ya da üstü kapalı olarak hakaret dolu sözleri ve bazı eylemleri devam etmektedir. Bunun son örneğini de Tvnet televizyonunda program yapan Süleyman Yeşilyurt, Mustafa Armağan, Yavuz Bahadıroğlu ve internette dolaşan Hasan Akar isimli şahsiyetsizlerin hakaret, iftira ve insanlık dışı ifadeleriyle doruk noktasına çıkmıştır.

Toplumu bölmeye, Ulu Önderimiz ve ailesi hakkında yaptıkları çirkin iftiralara inandırmaya, Atamızı itibarsızlaştırmaya, Cumhuriyet devrimlerini ortadan kaldırmaya çalışan bu insanlar ne yaparlarsa yapsınlar amaçlarına ulaşamayacaklardır. Toplumu yanıltmaya ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün itibarını zedelemeye çalışan iftiracıların karşısında dimdik duracağız. Atatürk’ü karalamaya çalışmak, kimsenin haddi değildir. Saraydan aldığı emirlerle Cumhuriyeti ve onun değerlerini yok etmeye çalışan bu şahsiyetsizler karşısında lanetle kınıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi ve cumhuriyet devrimlerine inanan milyonları bulacaktır.

Saygılarımızla….

Cumhuriyet Halk Partisi

Ayancık İlçe Başkanlığı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.