Dolar 32,5735
Euro 34,8792
Altın 2.436,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 24°C
Az Bulutlu
Sinop
24°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 17°C
Paz 17°C

Cengiz Tokmak'tan Çarpıcı Açıklama

Ak Parti Sinop Milletvekili Cengiz Tokmak, cumartesi mesaisinde ilçelerde gerçekleştirilen Ağustos Ayı Danışma Kurulu Toplantılarına katıldı.

Cengiz Tokmak'tan Çarpıcı Açıklama
18 Ağustos 2015 12:56

Ak Parti Sinop Milletvekili Cengiz Tokmak, cumartesi mesaisinde ilçelerde gerçekleştirilen Ağustos Ayı Danışma Kurulu Toplantılarına katıldı.

Gerze ve Boyabat’ta gerçekleştirilen İlçe Danışma Kurulu toplantılarına Tokmak’ın yanı sıra Ak Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpçü, Merkez İlçe Başkanı Fatih Özçelik, Ak Parti İl Genel Meclis Üyeleri, İlçe Teşkilatları, Gençlik Kolları Teşkilatı, mahalle ve köy temsilcileri de katıldı. 
 

İlçe Danışma Kurulu toplantılarında genel bir değerlendirme yapan Ak Parti Sinop Milletvekili Cengiz Tokmak konuşmasında “Danışma meclisi toplantıları istişare toplantılarıdır. Bu tür toplantıların amacı teşkilatlarımızı Milletvekili, İl Başkanı, Belediye Başkanı, Meclis Üyeleri kısacası bütün organları ile bir araya getirmek, teşkilatlarımızın her hangi bir eksiği olup olmadığını gözler önüne sermek, bir yerde her hangi bir sorun varsa onu çözmek içindir” diyerek konuşmasını şu şekilde sürdürdü; “Bu ülkeyi yıllarca faiz lobileri, karanlık güçler yönetmeye çalıştı. 2002’de Ak partinin iktidara gelmesiyle birlikte Türkiye üzerinde menfaati olan bu karanlık güçler ülkede istedikleri gibi at koşturamadılar. Milletle devletin arasını açmaya çalışan bu şer güçler o gün bu gündür milletin sözcülüğünü yapmakta olan, halkın sesi olan Ak Parti ile Recep Tayyip Erdoğan ile mücadele ediyorlar. Fakat bizlerde bu can olduğu sürece ne partimizi, ne de eski Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımızı, ne de Başbakanımızı kimseye yedirtmeyeceğiz.”

Olası erken seçimle ilgili olarak da Sinop Teşkilatının her anlamda hazır olduğuna vurgu yapan Tokmak; “7 Haziran seçimlerinde partimiz %41 ile birinci parti çıkmıştır. Her ne kadar Ak Parti birinci parti çıksa da bu sonuç bizim silkelenmemize, kendimizi sorgulamamıza neden olmuştur.” diyerek siyasi partileri bu kritik süreçte, devlette her hangi bir zafiyet olmaması noktasında sağduyulu davranmaya davet etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.