Dolar 32,3868
Euro 35,0513
Altın 2.325,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 16°C

Cengiz Tokmak Her Yerde

AK Parti Sinop milletvekili Cengiz Tokmak Sinoplu vatandaşların davetlerine katılmak için adeta zamanla yarışıyor.

Cengiz Tokmak Her Yerde
Aslan Özdemir
29 Haziran 2015 17:26

AK Parti Sinop milletvekili Cengiz Tokmak Sinoplu vatandaşların davetlerine katılmak için adeta zamanla yarışıyor.

Hayrettin Kaya

Geçtiğimiz günlerde TBMM’de yemin ederek resmen AK Parti Sinop milletvekili olan Cengiz Tokmak Sinoplu hemşerileri ile bir araya geliyor. Geçtiğimiz Cuma günü İstanbul’a giderek Esenler Gerzeliler Derneği Sokak iftarına katılan Tokmak, Bağcılar Sinop Standı ziyaret etti ve hemşerileri ile bir araya geldi. Günün sonunda ise Bayrampaşa Ayancıklılar Derneği ziyareti ve sahur programına katıldı. Cumartesi günü ise SİAD İftarı ve Yenikapı Ramazan etkinliklerinde katılarak İstanbul’da yaşayan Sinoplularla bir arada olma imkânı buldu. SİAD programında konuşan Tokmak derneklerin önemine dikkat çekerek; “Yıllar önce Sinop’tan iş, aş ve çeşitli sebeplerle gurbete giden hemşerilerimiz gittikleri yerlerde verdikleri mücadelelerle ekonomik özgürlüklerini kazanmalarının yanında sosyal ve kültürel anlamada da kendilerini yetiştirmiş geliştirmiş birlik ve beraberliklerini bu kurdukları dernekler vasıtasıyla daha da güçlendirmişlerdir. Bundan sonra inşallah siyasette de seslerini bu birliktekileri vasıtası ile daha da güçlü hissettireceklerdir. İstanbul’da yaşayan hemşerilerimiz bu güzide derneklerle birlikte iyi ve kötü günde yalnız olmadığını hissediyor. Bu anlamda hemşerileri için hiçbir çıkar gözetmeden çalışan derneklerimizi ayrı ayrı tebrik ediyorum.   Bu güzel iftar programını hazırlayarak hemşerilerimizle bizleri buluşturan Siad genel başkanımız Sn Rafet Orhan ve ekibini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” dedi. Pazar günü programında ise, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun sunuculuğunu yapan Sinoplu Muhammet Alpaslan’ın kısa bir süre önce vefat eden babası için düzenlediği iftar programına katıldı.

SADECE SİNOP’UN DEĞİL SİNOPLUNUN’DA VEKİLİYİM !!!

AK Parti Sinop milletvekili Cengiz Tokmak katıldığı davetlerde yaptığı konuşmalarda “Sadece Sinop’un değil Sinoplunun da vekiliyim” diyerek, Sinop’u bir bütün olarak gördüğünü merkezinden ilçelerine her birinin birbirinden farkının olmadığının altını çizdi. Hemen hemen günün her saatinde çeşitli ziyaretlerde bulunarak hemşerileri ile bir araya gelen ve katıldığı her programda yoğun bir ilgi ile karşılanan Cengiz Tokmak, birlik ve beraberlik mesajlarını her fırsatta yeniledi. İstanbul programlarının ardından hafta başında Sinop’a geldi.
Cengiz Tokmak Her Yerde

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.