Dolar 32,3675
Euro 35,0041
Altın 2.323,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 16°C

Cengiz Kurtoğlu’ndan darbecilere sert çıkış

İzmir’de bir otelde sahne alan ünlü sanatçı Cengiz Kurtoğlu, 15 Temmuz Cuma akşamı Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine sert tepki gösterdi.

Cengiz Kurtoğlu’ndan darbecilere sert çıkış
Aslan Özdemir
24 Temmuz 2016 13:20

Arabesk müziğinin usta ismi Cengiz Kurtoğlu, İzmir’in Menderes ilçesinde bulunan Sunis Efes Royal Palace’da sahne aldı. Hayranlarının alkışları eşliğinde sahneye çıkan Kurtoğlu, ‘Kendim Ettim Kendim Buldum’ şarkısıyla geceye güzel bir başlangıç yaptı. Arabesk müziğine adını altın harflerle yazdıran sanatçılardan biri olan Kurtoğlu, ‘Duvardaki Resim’, ‘Liselim’ ve ‘Unutulan’ adlı eserlerini seslendirdi. Konsere katılan konuklar, usta sanatçının seslendirdiği parçalara eşlik ederek coşku dolu bir gece yaşadı. Yaklaşık iki saat boyunca sahnede kalan usta sanatçı, hareketliliği ve verdiği kilolarla da dikkat çekti. Zaman zaman sahne aralarında hayranlarıyla sohbet eden Kurtoğlu, konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Usta sanatçı, 15 Temmuz Cuma gecesi FETÖ’nün darbe girişimine sert çıkış yaptı. Kurtoğlu, “Dün İzmir Konak Meydanı’ndaydım, demokrasi mitinginde. Vatandaşlık görevimiz, herhangi bir uçta olursa olsun başımızın üstüne her zaman. Allah korudu bizi. Dirayetli, vatanına, milletine, toprağına sahip çıkan büyüklerimiz, kardeşlerimiz, aziz milletimiz, buna sahip çıktı ve bu pislikten, şerefsizlerden kurtardık hayırlısıyla. Allah başımızdan eksik etmesin bu dirayetli başımızda olan yöneticileri ve halkımızı özellikle de” şeklinde konuştu.

Hayrettin Kaya

“Gençlik yıllarıma döndüm”

Sunis Efes Royal Palace’daki ilk konserinde kilolarından kurtulacağına söz verdiğini hatırlatan usta sanatçı, yaklaşık iki ay önce olduğu mide ameliyatından sonra yeni görünümü hakkında, “O gün söz vermiştim zaten, geldiğim zaman çok daha farklı olacağım. Biraz böyle ekran kilolu gösterebilir. Şimdi ama yaklaşık bir 26 kiloya yakın verdim. Bir o kadar daha gidecek inşallah, bu sonra gidecek olan kiloları 7-8 ay veya bir seneye yayacağız ama ameliyat ve ameliyattan sonraki kısa dönem içinde o kiloları verdim. Spor yapmak gerekiyor. Artık her şeyi normal yiyebiliyorum. Hocamın söylediği bütün tetkikleri uyguladım, onda bir fire vermedim. Sağlığım yerinde, gücüm, kuvvetim yerinde. Şimdi ben böyle sahneye çıkacağım zaman iki göbek vardı. Bende onları kamuflaj olarak yaz kış hep ceket giyinirdim, bazen palto tarzı hani göbekler gözükmüyor, gömlekle ne güzel çıkabiliyorum, rahatladık yani. Hayatta her şey sağlık adına bir takım kaliteyi elde ediyorsun, hayata bakışın daha farklı değişebiliyor. Sağlık sıhhat diyoruz ya her zaman bu çok önemli. Tabi çok mutluyum, çok iyiyim. Bazı yan etkileri olan rahatsızlıklar vardı mesela, onlar sıfır oldu, gitti. Kilodan dolayı. İyi yani çok güzel. Bazen öyle diyorum şimdi böyle tek tek resimleri çektiriyorum. Liselim, Duvardaki Resim, Unutulan’ı okuduğum gençlik yıllarıma döndüm diyorum” dedi.

“Hakan Altun ile albüm yapacağız”

Uzun yıllar boyunca müzik sektöründe yer alan Cengiz Kurtoğlu, hayranlarına bir de müjde verdi. Arabesk fantezi müziğinin usta ismi Hakan Altun ile bir albüm hazırlığında olduğunu ifade eden Cengiz Kurtoğlu, “Yakın bir zamanda bir projemiz var sevgili Hakan Altun ile beraber. Ben Hakan Altun’un altı şarkısını okuyacağım, Hakan Altun da benim klasiklerden altı şarkımı okuyacak. Böyle bir albüm hazırlıyoruz şu anda” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.