Dolar 32,5978
Euro 34,8331
Altın 2.497,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 21°C

Cem Yılmaz’dan Hangi Okula Yardım Yaptı?

Yaptığı yardımlar ve sosyal destekleri ile sürekli adından söz ettiren Cem Yılmaz kendi okuluna yaptığı maddi yardım ile yine gündemde.

Cem Yılmaz’dan Hangi Okula Yardım Yaptı?
14 Mart 2016 20:56

Boğaziçi Üniversitesi’nde okuyan ve buradan mezun olan Cem Yılmaz için okuduğu okul ayrı bir önem taşırken geçtiğimiz günlerde Boğaziçi Üniversitesi için çok anlamlı bir yardım Cem Yılmaz’dan geldi. Okuduğu okula bağış yapmayı her fırsatta bir alışkanlık haline getiren Cem Yılmaz bağış kapsamında okula 50 bin lira verdi.

Her yıl düzenlenen Boğaziçi balosuna katılan Cem Yılmaz burada pek çok ünlü isim ile bir araya geldi. Gece yaptığı espriler ile damga vuran Cem Yılmaz aynı zamanda okula önemli bir maddeyi katkıda sağlamış oldu.

Yoğun bir katılımın olduğu gecede Cem Yılmaz sahneye çıkarken her yıl düzenlenen açık artırmada sonuçlanmakta Cem Yılmaz ile yemek yemek isteyen bir kişinin açık artırmaya katılarak 300 bin lira vermesi okulun da oldukça maddi bir kazanç elde etmesini sağladı. Her yıl yapılan etkinliklerde Cem Yılmaz ile yemek o isteyen kişiler açık arttırmaya katılarak arttırmayı alması gerekiyordu.

Bu yıl da etkinliğe büyük bir ilgi olurken, okula maddi kazanç sağlandı. Ayrıca gecede esprileri ile Cem Yılmaz herkese çok güzel vakit geçirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.