Dolar 32,3849
Euro 35,0357
Altın 2.326,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 16°C

Candar Can'da Aday Adayı

Sinoplu İşadamı Fatih Candar Can Ak Parti Sinop Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

Candar Can'da Aday Adayı
Aslan Özdemir
19 Şubat 2015 17:21

Sinoplu İşadamı Fatih Candar Can Ak Parti Sinop Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı. Ak Parti İstanbul İl Başkanlığına başvurusunu yapan Fatih Candar Can 7 Haziran 2015 genel seçimlerinde AK Parti’den Sinop Milletvekili aday adaylığı için resmi başvuru yaptığını söyledi. 

Hayrettin Kaya

 

Yeni Türkiye Yolunda bende varım 

“Yeni Türkiye’ye bir tuğlada bizim katkımız olsun” diyerek adım attığını ifade eden Fatih Candar Can, “Sorumluluk sahibi bir milletvekili olarak bu ülkeye hizmet etmek istiyorum. Sinop'a ve ülkeye en iyi hizmeti Ak Parti çatısı altında ve Ak kadrolarla beraber yapacağız. Hayatta hiçbir zaman doğduğum toprakları unutmadım, her zaman gözümüz kulağımız Sinop'ta” dedi.

 

Fatih Candar Can kimdir?

1971 yılında Sinop’ta doğdu. Tahsilini İstanbul’da tamamladı. 1993 yılında Askerliğini tamamlayıp,ticaret hayatına atıldı. 1996 yılında evlilik yaptı. 2 kız ve 1 erkek olmak üzere üç çocuk babasıdır. Hali hazırda bir Avrupa firmasının Türkiye,Türki Cumhuriyetleri ve Ortadoğu distribitörlüğünü yapmaktadır. İngilizce,Orta derecede Arapça ve Osmanlıca bilmektedir. 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.