Dolar 32,3655
Euro 34,9626
Altın 2.325,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 17°C
Sal 15°C

Çanakkale Şehitleri Anıldı

Ayancık´ta 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü törenleri düzenlendi.

Çanakkale Şehitleri Anıldı
Aslan Özdemir
21 Mart 2014 15:28

Ayancık´ta 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü törenleri düzenlendi.

Hayrettin Kaya

Okulumuz Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi organizasyonuyla 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü törenleri düzenlendi.

    Şehitlik anıtında başlayan törene Ayancık Kaymakamı Suat YILDIZ, Garnizon Komutanı Volkan TORUN, Belediye Başkanı Ayhan ERGÜN, diğer protokol üyeleri, şehit yakınları, gaziler, öğrenciler ve davetliler katıldı. Törene katılan şehit yakınlarına ve gazilere çiçekler verildi. Atatürk Anıtına çelenkler sunulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşımız okundu. Garnizon Komutanı Volkan TORUN günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. Ortaokullar ve liseler arasında düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren eserlerin okunmasının ardından Şehitlik Anıtı´ndaki törenler sona erdi.

        Ayancık Kültür Merkezi´nde devam eden törenlerde saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Okul Müdürümüz Seyfi GÜLER günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı.  İlçe genelinde düzenlenen resim,şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

           Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitlerimiz ile ilgili slayt gösterileri sunuldu.

           Son olarak okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Ramazan KARİMİŞ´in yazıp yönettiği "Yaşa Çanakkale" adlı tiyatro oyunu sahnelendi. Katılımcılar tarafından büyük bir ilgiyle izlenen tiyatro oyunu sırasında duygu dolu anlar yaşandı.

                Oyunun sahnelenmesinde emeği geçen Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Ramazan KARİMİŞ´e, Rehber Öğretmenimiz Canan ERGÖKTAŞ´a, Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Mustafa Kemal KARABULUT´a, Elektrik-Elektronik Öğretmenimiz Halil İbrahim AYDOĞAN´a, oyunu sahneleyen öğrencilerimize, tüm idareci, öğretmen ve personelimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

                99 yıl önce Çanakkale´yi geçilmez kılan aziz şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz. Ruhları şad olsun…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.