Dolar 32,3620
Euro 34,9560
Altın 2.324,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 17°C
Sal 15°C

Büyük Boyutlu Dosyalar En Hızlı Şekilde Nasıl Gönderilir?

Telefondan büyük dosyaları (yüksek mb) başka telefona nasıl gönderebiliriz?

Büyük Boyutlu Dosyalar En Hızlı Şekilde Nasıl Gönderilir?
Aslan Özdemir
27 Haziran 2016 13:37

Öncelikle büyük boyutlu dosya gönderim işlemlerinizi uygular iken, dosya paylaşım siteleri hakkında da engin bir bilgiye sahip olmanız gerekmektedir. Bu nedenle, seçeceğiniz web tabanlı paylaşım sitelerine özgü, kullanışı daha aktif, sürümü daha iyi, güncellemeleri en olumlu bir şekilde yöneten sürümü seçmeniz bu konuda sizin için çok önemli bir etken olacaktır.

Hayrettin Kaya

Popüler olmayan sitelerde, gerçekleştirmiş olduğunuz dosya paylaşımlarda daha yavaş bir görüntü ile karşılaşırsınız. Bu da doğal olarak sizin yapmak istediklerinizi gerçekleştirmeyecek ve en ihtiyaç duyduğunuz dakikalarınızı elinizden alarak, işlerinizi aksatmaya sebep olacaktır. Böyle bir durumun içine girmek kimse istemez.

Akıllı Telefonlar sayesinde hızlana süreçlerin ne kadar etkili bir yöntem olduğunun, sanırım farkındasınız? Bu telefonların, içinde zengin uygulama yöntemleri bulunmaktadır. Mesela; Sunshine uygulaması sayesinde, dosyalarınız başka sunucuya bağlanmadan hızlı bir şekilde sunucuya bağlana biliyor. Örneğin 10 GB’lık bir dosya paylaşımını alıcıya rahatlıkla gönderebiliyorsunuz. Bu da sizin için son derece başarılı bir girişim öyle değil mi? Dosaya paylaşımı birçok uygulama sayesinde hızını sürdürmektedir.

Daha Hızlı Bir Şekilde Hangi Uygulamalar Ön planda tutulmaktadır?

Send Anywhere uygulama platformunda, Sunshine ile benzer özellikleri taşımaktadır. Uygulamada daha iyi bir paylaşım için hızlı dosya gönderimi sadece 10 dakika kısa bir süre içinde, yeni bir dosya göndermeniz için eski veriler siliniyor ve sürekli size hızlı bir yol göstermek için alan yeri sürekli temizleniyor. Böylece bu güzel, etkili uygulamalar ile hızınıza hız katıyorsunuz.

Kısacası Akıllı Telefonda var olan birçok uygulama yöntemleri ile hızlı dosya gönderebilir, nerede olursanız olun işleminizi kısa bir döngü içerisinde gerçekleştirme şansını da yakalamış olursunuz. Eğer bir ofiste masa başında iseniz web tabanlı sürümünün en gelişmiş hizmeti sağlayanı yüklemenizi öneririz. Bu sayede farklı ve gelişmiş uygulamalar ile dosya hızınızı arttıracak, kısa bir süre içinde, işinizi hızlandıracaksınız.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.