Dolar 32,5961
Euro 34,7907
Altın 2.415,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Çar 23°C
Per 19°C
Cum 16°C
Cts 17°C

Büyük Birlik Partisi(BBP) Sinop’ta teşkilatlanıyor

BBP Sinop İl Başkanı Tahir Şahin, Merkez İlçe Başkanlığına Metin Biçer’in, Saraydüzü İlçe Başkanlığına da Hüseyin Bölükbaş’ın getirildiğini duyurdu.

Büyük Birlik Partisi(BBP) Sinop’ta teşkilatlanıyor
1 Ekim 2020 14:41

Geçtiğimiz aylarda Büyük Birlik Partisi(BBP) Sinop İl Başkanlığı koltuğuna Tahir Şahin’in oturmasının ardından ilçe başkanları için de isimler netleşmeye başladı. BBP Sinop İl Başkanı Tahir Şahin, BBP’nin Sinop Merkez İlçe Başkanlığına Metin Biçer’in, Saraydüzü İlçe Başkanlığına da Hüseyin Bölükbaş’ın getirildiğini kamuoyuyla paylaştı.
“Geldiğimiz günden bu yana aralıksız teşkilatlanma çalışmalarına devam etmekteyiz” diyen Şahin, “Bu kapsamda İlçe başkanlarımızı belirleme noktasında hızla teşkilatlarımızı oluşturmaya devam ediyoruz. Sinop Merkez İlçe Başkanlığına Metin Biçer’, Saraydüzü İlçe Başkanlığına da Hüseyin Bölükbaş görevlendirildi. Memleketimize en liyakatli kadrolarla hizmet verebilmek gayesiyle, halka hizmet hakka hizmettir diyerek yola çıktık. Yüce rabbimiz mübarek eylesin. Vatanımız, bayrağımız ve birliğimiz için hayırlı kılsın inşallah. Rabbim inandığımız bu kutlu dava da bizleri mahcup etmesin. Halkımızın her geçen gün partimize gösterdiği teveccüh bizleri aşkla şevklendiriyor, çalışmalarımıza hız kazandırıyor. Büyük Birlik rüzgarı Allah’ın izniyle sokak sokak cadde cadde yayılıyor, esiyor. Yıllar yılı ülkemiz vatandaşlarının gönlünde büyük bir yer tutan ebedi genel başkanımız rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu sevdası hiç eksilmiyor, artıyor” dedi.
“AZERBAYCAN’IN YANINDAYIZ”
Öte yandan Şahin, Ermenistan’ın Azerbaycan’a yönelik saldırısıyla ilgili olarak da, “Uluslararası hukuk kurallarını hiçe sayarak Karabağ bölgesi sınırında yaşamakta olan Türk sivillere kahpece ve haince yapılan bu saldırılara uluslararası toplum acilen cevap vermelidir.” Dedi.
Saldırıyı lanetlediğini ve kınadığını belirten Şahin, “Ermenistan’ın Azerbaycan sınırında Türk sivil yerleşim yerlerine saldırması ve ardında onlarca ölü ve yaralı bırakması kabul edilir birşey değil. Türkiye Cumhuriyeti devleti güçlüdür ve Azerbaycan halkının yanındadır. Ermenistan bunun bedelini ödemelidir. Hayatını kaybeden Azerbaycan vatandaşı kardeşlerimize, soydaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum, yaralı gazilerimize Rabb’imden acil şifalar niyaz ediyorum” dedi.

Büyük Birlik Partisi(BBP) Sinop’ta teşkilatlanıyor Büyük Birlik Partisi(BBP) Sinop’ta teşkilatlanıyor

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.