Dolar 32,5440
Euro 34,8523
Altın 2.432,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 17°C

Bu yatak giyiliyor

Japon bir firma tarafından giyilebilir yatak üretildi. Bu yatak istenilirse palto olarak da ayarlanabiliyor.

Bu yatak giyiliyor
3 Ekim 2014 16:57

Japon bir firma tarafından giyilebilir yatak üretildi. Bu yatak istenilirse palto olarak da ayarlanabiliyor.

Japon King Jim firması tarafından üretilen giyilebilir ve taşınabilir yatak toplam 700 gram ağırlığında ve 160 santimetre uzunluğunda. İki ayak genişliği ise sadece 60 santimetre. Üstelik farklı boy ve ağırlıktaki müşteriler için de ayarlanabiliyor.
 

Ayak bilekleri ve boyun kısmında bağlanabilir parçaları olan yatak, palto olarak tercih edildiğinde katlanabiliyor. Uyku tulumu gibi toparlanabilen yatak A-4 boyutlarındaki bir çantanın içine sığacak kadar da katlanabiliyor.
 

Hemen herkes tarafından oldukça rahat giyilebilen ve taşınan yatağın ham maddesinde ise naylon, polyester ve polietilen yer alıyor. 200 kiloya kadar ağırlığa dayanabilen ürünün maliyeti 40 dolar. Giyilebilir yatak ya da kullanıma göre palto da olabilen ürün Japonya dışında henüz piyasaya sürülmedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.