Dolar 32,5569
Euro 35,0018
Altın 2.428,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 19°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 16°C

BRIT Ödüllerinin Baş Tacı Adele!

Dünyada en önemli müzik ödüllerinden birisi olarak bilinen BRIT Awards sahiplerini taktim edildi. İngiliz BRIT ödüllerine yıldız şarkıcı Adele büyük bir damga vurdu. İngiliz şarkıcı tam dört dal içerisinde gecenin kazanını olarak belirtildi. Rihanna, Coldplay ve Justin Bieber gibi dünya yıldız şarkıcıları ise Londra’daki görkemli gece içerisinde isimlerinin hakkını verdiği görüldü..

BRIT Ödüllerinin Baş Tacı Adele!
25 Şubat 2016 22:54

Dünyada en önemli müzik ödüllerinden birisi olarak bilinen BRIT Awards sahiplerini taktim edildi. İngiliz BRIT ödüllerine yıldız şarkıcı Adele büyük bir damga vurdu. İngiliz şarkıcı tam dört dal içerisinde gecenin kazanını olarak belirtildi. Rihanna, Coldplay ve Justin Bieber gibi dünya yıldız şarkıcıları ise Londra’daki görkemli gece içerisinde isimlerinin hakkını verdiği görüldü.

İngiltere’nin en prestijli müzik ödülleri BRIT Awards sahiplerini buldu.

Gecenin kazanını albüm satışlarıyla Michael Jackson ve Madonna gibi pop idollerinin tahtını sallayan İngiliz şarkıcı Adele oldu.

Adele dört dalda birden ödüle koştu.

Londra’daki görkemli gecede önce müzik dünyasının yıldızları kırmızı halıda boy gösterdi.

Ardından sıra ödül törenine geldi.

Adele “En İyi Kadın Sanatçı”, “En İyi Albüm”, “En İyi Single” ve “Yılın Albümü” ödüllerinin sahibi oldu.

Adele teşekkür konuşmasında, yapımcısı tarafından tacize uğradığını iddia eden ve plak şirketiyle sözleşmesini feshetmek isteyen Amerikalı şarkıcı Kesha’yı da unutmadı.

Adele’in ödülleri dünya ile sınırlı kalmadı.

Uluslararası Uzay İstasyonu’nda bulunan İngiliz astronot Tim Peake, ünlü yıldıza atmosfer dışından Uluslararası Başarı Ödülü’nü takdim etti.

Kazandığı dört ödül için arka arkaya sahneye çıkan Adele, sonunda gözyaşlarını tutamadı.

Gecede “En İyi İngiliz Erkek Şarkıcı BRIT ödülüyse James Bay’e gitti.

Justin Bieber “En İyi Uluslararası Erkek Şarkıcı” ödülünün sahibi olurken, İzlandalı Björk “En İyi Uluslararası Kadın Şarkıcı” seçildi.

En İyi İngiliz Grubu Coldplay, En İyi Uluslararası Grup olarak ise Avustralyalı Psychedelic rock grubu Tame Impala BRIT ödülünün sahibi oldu.

Coldplay, Justin Bieber ve Rihanna gibi dünya çapında isimler sahne performanslarıyla geceye damga vurdu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.