Dolar 32,3882
Euro 35,1467
Altın 2.326,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Boyabat’ta Şehitlik, 18 Mart’a hazır

18 Mart Şehitler Günü anma etkinlikleri nedeniyle, bir süre önce Şehitlik bölgesinde başlatılan çalışmalar da sona gelindi.

Boyabat’ta Şehitlik, 18 Mart’a hazır
Aslan Özdemir
10 Ocak 2018 10:49

18 Mart Şehitler Günü anma etkinlikleri nedeniyle, bir süre önce Şehitlik bölgesinde başlatılan çalışmalar da sona gelindi.

Hayrettin Kaya

Boyabat Şehir Mezarlığı yakında bulunan Şehitlik de bir süredir devam eden tadilat, düzenleme çalışmaları devam ediyor. Şehitlik bu düzenleme sonrası çok daha düzenli bir hale geldi.

Boyabat şehitliğinde zemin düzenlemesi yapıldı, kırılan mermerler yenileriyle değiştirilirken, çevre düzenleme çalışmasına gidildi.

Boyabat Belediyesi Basın Halkla İlişkiler Bürosunca yapılan açıklamada; “18 Mart Şehitler Günü anma etkinlikleri kapsamında, ilçe Şehitliğimizde gerçekleştirmiş olduğumuz tadilat çalışmalarımız da sona gelinmiştir. İlçemize hayırlı olsun” denildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.