Dolar 32,5569
Euro 35,0018
Altın 2.428,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 19°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 16°C

Boyabat’ta Doğalgaz İhalesi Yapıldı

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı doğalgaz çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini açıkladı.

Boyabat’ta Doğalgaz İhalesi Yapıldı
16 Ocak 2016 15:42

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı doğalgaz çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini açıkladı.

Başkan Şefik Çakıcı berberler ile yaptığı toplantısında doğalgazla ilgili yapmış olduğu açıklamaya basın büromuz aracılığıyla açıklık getirdi.

Doğalgaz Boyabat’a “YA GELECEK YA GELECEK…”

İlçemize gelmesi planlanan doğalgaz’ın Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı tarafından onaylanması sonrasında çalışmalara başlandığını belirten Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı, “Sinop / Boyabat ve Giresun / Bulancak Organize Sanayi Bölgeleri Doğal Gaz Boru Hatları Arazi-Etüt, Harita ve Kamulaştırma Mühendislik İşi hizmet alımı ihalesinin bu gün(14.01.2016) yapıldığının müjdesini verdi.

Çakıcı doğalgaz Boyabat’a “ya gelecek, ya gelecek” diyerek, doğalgazın getirilmesi ile ilgili her türlü çalışmanın yapıldığını belirterek; “Arazi-Etüt, Harita ve Kamulaştırma Mühendislik İşi hizmet alımı ihalesinin bu gün ihalesi gerçekleştirildi. Doğalgaz yolda. Boyabat Organize Sanayi Bölgesi’ne getirilecek olan sistem 50 km. çevresine doğalgaz hizmeti sunabilecek. Projelendirme aşamasında olan doğalgaz çalışmaları BOTAŞ ve ilgili kurumlarca 16 Şubat’ta ihale edilerek inşallah doğalgaz projesi hayata geçmeye başlayacak. Boyabat’a doğalgaz en geç 2018 yılında gelecek, bunu herkes böyle bilsin. Biz Boyabat’ta ev sahibiyiz, ben burada doğdum burada öleceğim. Bu sebeple Boyabat için, hemşerilerimiz için yapılabilecek ne varsa her şeyin en iyisini, en güzelini yapma çalışıyoruz” şeklinde açıklamada bulundu.

Belediye Başkanımız Şefik Çakıcı yapmış olduğu açıklamayı, “Doğalgazın Boyabat’a getirilmesiyle ilgili olarak büyük gayret sarfeden; 24. Dönem AK Parti Sinop Milletvekilimiz Mehmet Ersoy’a, 25. Dönem AK Parti Sinop Milletvekilimiz Cengiz Tokmak’a, AK Parti Sinop Milletvekilimiz Nazım Maviş’e, 62. Hükümet Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Taner Yıldız’a, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Berat Albayrak’a ve Sn. Başbakanımız’a katkılarından dolayı teşekkür ederim” diyerek bitirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.