Dolar 32,3293
Euro 35,0375
Altın 2.280,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Az Bulutlu
Sinop
18°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Boyabat’ta adrenalin dolu anlar

Türkiye Off-Road Şampiyonası 1. ayak yarışları geçtiğimiz hafta Ayancık Akgöl Mevkiinde gerçekleştirilirken bu hafta da Boyabat ilçesinde oluşturulan Tayyareci Nuri Bey etabında yapıldı.

Boyabat’ta adrenalin dolu anlar
Aslan Özdemir
1 Mayıs 2017 11:33

Türkiye Off-Road Şampiyonası 1. ayak yarışları, Boyabat ilçesinde oluşturulan Tayyareci Nuri Bey etabında yapıldı.

Hayrettin Kaya

Sinop Off-Road Kulübü (SİNOFF) tarafından Sinop’un Boyabat ilçesinde yapılan 2017 Türkiye Offroad Şampiyonası 1. Ayak yarışı start aldı. Bölgede yılın en önemli spor etkinliklerinden birisi olarak öne çıkan organizasyon, Sinop Valiliği, Boyabat Kaymakamlığı, Boyabat Belediye Başkanlığı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü katkılarıyla düzenleniyor. Boyabat ilçesinin Daylı Köyü yeni otogar mevkiinde oluşturulan parkur, seyir keyfi yüksek ve kolay izleyebilecek şekilde büyük bir özenle hazırlandı.

Offroad sezon açılışı niteliğindeki yarış, 29 Nisan Cumartesi saat 12.00’ de şehir merkezi eski otogar önünden verilen seremonik start ile başladı. Organizasyonun ilk günü Tayyareci Nuri Bey etabında gerçekleşti. Adrenalini yüksek engelli parkurlar büyük çekişmelere sahne olurken, yarışlara katılan bazı araçlar küçük kazalarda geçirdi. İlk günkü yarışlara 9 ilden 22 araç katılırken yarışlarda; Gökhan İçen ile Arda Arslan ikilisi birinci olurken, Mustafa Akın-Emre Köksalan 2. ve Engin Başkurt-Şükrü Mindiloğlu ise 3. oldu. 30 Nisan Pazar günü gerçekleştirilen  yarışların ikinci ve son gününde ise sporcular Şehit Ömeroğlu Mustafa etabında yarıştı. Pazar günü saat 11.05’ de Daylı Köyü stadyum mevkisinde verilen start ile devam eden  büyük heyecan, saat 19.30’da Boyabat Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek ödül töreniyle son buldu.

Boyabat'ta adrenalin dolu anlarBoyabat'ta adrenalin dolu anlar Boyabat'ta adrenalin dolu anlar

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.