Dolar 32,3271
Euro 35,0710
Altın 2.294,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Az Bulutlu
Sinop
18°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Boyabat Belediyesi’nden öğrencilere tiyatro

Boyabat Belediyesi eğitim gören öğrencileri, sanatsal etkinlikler kapsamında tiyatro ile buluştu.

Boyabat Belediyesi’nden öğrencilere tiyatro
Aslan Özdemir
12 Şubat 2018 17:12

Boyabat Belediyesi  eğitim gören öğrencileri, sanatsal etkinlikler kapsamında tiyatro ile buluştu.

Hayrettin Kaya

Boyabat’ta  eğitim gören öğrencilerin sosyal ve sanatsal yönlerinin gelişimine katkı sağlaması amacıyla Boyabat Belediyesi, minikleri tiyatro ile buluşturdu. Öğrenciler, Endüstri Meslek Lisesi Çok Amaçlı Salonu’nda İstanbul Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren çocuk tiyatrosu topluluğu’nun hazırlamış olduğu oyunu izledi. Minikler tiyatro oyunu ile eğlenceli dakikalar geçirdi.

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, ilçede eğitim gören alanında öğrencileri sürekli çeşitli aktivitelerle buluşturduklarını söyledi. Her daim sanata ve sanatçıya değer verdiklerini de ifaden Başkan Çakıcı, “Sanat bir toplumun gelişmesi için çok önemlidir. Bizde küçük yaşta çocuklarımıza sanatsal faaliyetleri sevdirebilmek adına pek çok etkinlik düzenliyoruz. Öğrencilerimiz tiyatro ile buluşturarak eğlenceli bir gün geçirdi. Çocuklarımızın gelişimi adına bu etkinlikleri sürdüreceğiz” dedi.
Boyabat Belediyesi Basın Halkla İlişkiler Bürosundan yapılan açıklamada, 9.30-11.00-14.00 saatlerinde üç seans olarak oynanan oyunu 600 öğrencinin izlediği ifade edildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.