Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 18°C

Bölgesel Amatör Ligde Ortalık Kızıştı

Bölgesel Amatör Küme 6’ıncı Grup’ta şampiyonluk için mücadele eden takımların aldığı sonuçlar yarışı biraz daha kızıştırdı.

Bölgesel Amatör Ligde Ortalık Kızıştı
2 Aralık 2015 14:32

Bölgesel Amatör Küme 6’ıncı Grup’ta şampiyonluk için mücadele eden takımların aldığı sonuçlar yarışı biraz daha kızıştırdı.

Lider Kazanspor’un bay geçtiği haftada ligin güçsüz takımlarından Kayseri Yolspor’la berabere kalan Türk Metal Kırıkkalespor’un büyük bir avantajı yitirdiği haftada Yozgatspor birçok takımın zorlandığı Çankırı virajını kayıpsız dönerek grubun en karlı takımlarından biri oldu.
 

Bölgesel Amatör Küme 6’ıncı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren takımlar zorlu bir haftayı geride bıraktı.
 

Yeni Altındağ Belediyespor’a sahasında yenilerek şampiyonluk yolunda önemli bir yara alan Yozgatspor, haftanın en karlı takımlarından biri olmayı başardı. Lider Kazan Belediyespor’un bay geçerek maç sayısını eşitleyeceği haftada kaybetmesi halinde yarışta geride kalma ihtimali ortaya çıkacak olan Kırmızı Siyahlılar, birçok takımın zorlandığı Çankırı deplasmanını kolaya çevirmeyi başardı. Kendi evinde oynuyormuşcasına rahat bir maç çıkaran Kırmızı Siyahlılar rakibini yenerek lider ve takipçileri ile arasındaki puan farkını 1’e kadar indirdi. 18 puanla haftayı dördüncü sırada kapatan Yozgatspor fikstür avantajını iyi kullanması halinde ilk yarıyı zirvede bitirme şansını da arttırmış oldu.
 

KAZAN YİNE ZİRVEDE

Haftayı maç yapmadan geçmesine rağmen Kazanspor 19 puanla zirvedeki yerini korurken, Sivas Emniyetgücü’nü deplasmanda 2-0 yenen Nevşehirspor aynı puan ve averajla ikinci sırada kendine yer buldu. Türk Metal Kırıkkalespor ise lider olma fırsatını Kayseri deplasmanında tepti. Ligin orta sıralarında yer alan Kayseri Yolspor’la 1-1 berabere kalarak 2 önemli puan kaybeden Kırıkkale ekibi yine aynı puanla haftayı üçüncü kapattı. Yeşil Kırşehirspor’u deplasmanda yenen Kayseri Şekerspor ligde 16 puanla beşinci, Yozgatspor’un ardından Yıldızeli Birlikspor’u yenerek yarışa yeniden ortak olan Yeni Altındağ Belediyespor ise 15 puanla altıncı sırada haftayı kapattı. Azatlıspor ise ligdeki ilk galibiyetini Hacılar Erciyesspor’u yenerek alırken son sıradaki yerini henüz 3 puanı bir arada göremeyen Yıldızeli Birlikspor’a bıraktı.

Bölgesel Amatör Ligde Ortalık Kızıştı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.