Dolar 32,5150
Euro 34,9633
Altın 2.430,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 19°C
Az Bulutlu
Sinop
19°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 17°C
Pts 17°C

BlackBerry’nin son bombası!

Android ile çalışan, şimdiye kadar yapmış olduğu en ince ve en güvenilir telefonunu ile BlackBerry, bir kez daha sahne aldı…

BlackBerry’nin son bombası!
31 Temmuz 2016 14:10

Kısa bir süre önce Android’e dönüş yapan BlackBerry, Priv ile birlikte ölü toprağını üzerinden atarken, yeni telefon modeliyle birlikte kendini daha iyi hissediyor olabilir. Zira şirketin şu ana kadar üretmiş olduğu en ince BlackBerry akıllı telefonDTEK50 olurken, aynı zamanda oldukça da güvenli olduğu iddiası taşıyor.

BlackBerry DTEK50 olarak isimlendirilen yeni telefon, 5.2 inç boyutunda ekrana ve 7.4 milimetre kalınlığa sahip. BlackBerry’nin ısrarcı olduğu QWERTY klavyeyi üzerinde bulunduramayan telefon, sanal tuşlara ev sahipliği yapıyor. Bu çizgisiyle beraber günümüz akıllı telefonlarına daha yakın duran DTEK50, asıl güvenlik noktasında dikkat çekiyor.

BlackBerry, DTEK50 modelinde güvenlik noktasındaki tüm kaygılarını ele alarakAndroid işletim sistemine yeni bir güvenlik bakış açısı getirdiği iddiasında. Yeni modelinde kullandığı özel şifreleme yazılımlarıyla kullanıcının tüm bilgilerini güvence altına aldığını söyleyen BlackBerry, bu iddiasında ne kadar başarılı olacak önümüzdeki günlerde göreceğiz.

Güvenlik özelliklerinin yanında 13 mepgapiksel arka kameraya sahip olacağı bilinen BlackBerry DTREK50’nin 299 Dolar’dan satılması planlanıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.