Dolar 32,3696
Euro 34,9488
Altın 2.325,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Bisikletiyle Arabistan’dan Sinop’a geldi

Bisiklet ile Türkiye turu yapmak üzere ülkesi Suudi Arabistan’dan 12 Mayıs’ta yola çıkan 6 çocuk babası Ziyad Tarik, kilometrelerce yol kat ettikten sonra Sinop’a geldi.

Bisikletiyle Arabistan’dan Sinop’a geldi
Aslan Özdemir
10 Ağustos 2018 09:37

Bisiklet ile Türkiye turu yapmak üzere ülkesi Suudi Arabistan’dan 12 Mayıs’ta yola çıkan 6 çocuk babası Ziyad Tarik, kilometrelerce yol kat ettikten sonra Sinop’a geldi.

Hayrettin Kaya

Tarik, gazetecilere yaptığı açıklamada, uzun yıllar elektrik işiyle uğraştığını ve geçen yıl emekliye ayrıldığını söyledi. Emekliye ayrılmasının ardından çeşitli ülkelere bisikletle gitmeyi planladığını anlatan Ziyad Tarik, bu ülkeler arasında ilk ziyaretini Türkiye’ye yaptığını dile getirdi. Sinop’a geliş sürecine ilişkin bilgi veren Tarik, “Gezdiğim noktalardan özellikle Karadeniz Bölgesi’nin doğal güzelliği beni çok etkiledi.” dedi. Tarik, turunu İstanbul’da tamamlamayı planladığını belirterek, “Tura başlamadan önce incelediğim ülkeler arasında en güzelinin Türkiye olduğuna karar verdim. Şu ana kadar gördüğüm kadarıyla kesinlikle doğru karar vermişim. Burada insanlar çok iyiler. Benimle sohbet ediyorlar, yemek ve çay ikramında bulunuyorlar. Ayrıca Türkiye’nin görülmesi gereken çok yerleri olduğunu öğrendim. Gerçekten cennet gibi bir ülke” diye konuştu. En büyük hayallerinden birini gerçekleştirdiği için çok mutlu olduğunu ifade eden Tarik, başka ülkeleri de ziyaret etmeyi planlandığını kaydetti.

 

Bisikletiyle Arabistan'dan Sinop'a geldi

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.