Dolar 32,3753
Euro 35,0108
Altın 2.325,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 16°C

Bin 500 Konteyner Dezenfekte Edilecek

Boyabat Belediye Başkanlığı'nın yeni satın aldığı dezenfekte makinesi ile ilçedeki bin 500 çöp konteyneri dezenfekte edilecek.

Bin 500 Konteyner Dezenfekte Edilecek
Aslan Özdemir
6 Ekim 2014 17:43

Boyabat Belediye Başkanlığı'nın yeni satın aldığı dezenfekte makinesi ile ilçedeki bin 500 çöp konteyneri dezenfekte edilecek.

Hayrettin Kaya

Boyabat Belediye Başkanı Şefik ÇAKICI 40 proje ile beraber yeni projeleri de hayata geçirmeye çalışıyor. Boyabat Belediye Başkanlığı Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından satın alınan dezenfektan makinesi Belediye Başkanı Şefik Çakıcı tarafından ilk temizlik startı verildi.

Belediyeye  vatandaşlardan gelen talepler ve Alo 153 Çözüm Merkezine vatandaşların çöp konteynerleri ile ilgili şikâyetlerin artmaya başlaması  sonrasında şikayetleri değerlendiren Belediye Başkanı  Şefik Çakıcı, belediyeye ait çöp kamyonlarını ve konteynerleri yıkamak ve temizliğini sağlamak amacı ile dezenfekte makinesi  alımını gerçekleştirirek Boyabat halkının hizmetine sundu.

Satın alınan dezenfekte makinesi ile ilçede bulunan yaklaşık bin beş yüz çöp konteyneri dezenfekte edilecek. Dezenfekte işlemi haftada bir gün temizlik işleri ekipleri tarafından yapılacak.

“Temiz Çevre, Temiz Toplum” ilkesi gereği çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, “Vatandaşlarımızdan gelen her türlü talebi değerlendiriyoruz. Alo 153 Çözüm Merkezimize gelen şikayetlerin büyük bir çoğunluğu temizlik işleri ile ilgili. Temizlik İşlerinde yapacağımız farklı uygulamalarla inşallah Boyabat’ımızı çirkin görüntü ve pis kokulardan kurtaracağız. Belediyemize kazandırmış olduğumuz temizlik dezenfekte aracı bunun ilk adımıdır. İlçemize hayırlı olsun” diye konuştu.

Boyabat belediyesi temizlik işlerinin başlattığı bu çalışmaya çöp kutularını daha dikkatli kullanma görevi de vatandaşa düşüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.