Dolar 32,6095
Euro 34,7751
Altın 2.505,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 19°C
Pts 17°C
Sal 20°C

Bilgi sahibi olmadan Fikir sahibi olunmaz!

Sinop Belediyesi Kültür Sosyal işler müdürlüğünce Kültür Bakanlığı destekleri ile 1.Çocuk kitapları günleri 14 Kasım Pazartesi günü Aşıklar düğün salonunda gerçekleşecek.

Bilgi sahibi olmadan Fikir sahibi olunmaz!
10 Kasım 2016 17:33

Sinop Belediyesi Kültür Sosyal işler müdürlüğünce Kültür Bakanlığı destekleri ile 1.Çocuk kitapları günleri 14 Kasım Pazartesi günü Aşıklar düğün salonunda gerçekleşecek.

Karadeniz bölgesinde bir ilk olacak olan çocuk kitapları günleri çerçevesinde çocuklar sevdikleri kitaplar ve yazarları ile buluşma fırsatı bulacak.
Özellikle kültür etkinlikleri konusunda oldukça hassas davrandıklarını dile getiren Sinop Belediye Başkanı Sayın Baki ERGÜL ‘’ her zaman söylediğim bir söz var ‘’Bilgi sahibi olmadan Fikir sahibi olunmaz ’’. İnsanların özellikle çocuklarımızın fikir sahibi olabilmeleri ve bu fikirlerini adil, özgürce ve demokratik bir biçimde dile getirebilmelerini sağlamak adına okumanın ve bilgi sahibi olmanın ne denli önemli olduğunu bilerek 1.çocuk kitapları günlerini hayata geçireceğiz. Daha önce yine Sinop tarihinde bir ilk olarak gerçekleştirdiğimiz kitap festivalimizin ardından yine bölgede bir ilk olacak olan çocuk kitapları günlerini gerçekleştirecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Dağıtacağımız kumbaralar ile çocuklarımız disiplinli bir şekilde para biriktirmenin ve elde ettikleri kazancı bilgiye yatırmanın ne denli önemli olduğunu da öğrenmiş olacaklar. 1.Çocuk kitapları günlerinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.’’açıklamasında bulundu.
1.çocuk kitapları günleri 14 Kasım Pazartesi günü saat 12:00 de yapılacak açılışla 14 – 16 Kasım tarihleri arasında Aşıklar düğün salonunda gerçekleştirilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.