Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 18°C

Beşiktaş Belediyesi'ne Sinoplu Başkan Yardımcısı

Sinoplu deneyimli siyasetçilerimizden olan Ayancık eski Belediye Başkanı Av. Rifat Örnek, Başkan Yardımcısı olarak görevine başladı.

Beşiktaş Belediyesi'ne Sinoplu Başkan Yardımcısı
5 Nisan 2014 15:45

Beşiktaş’ta %77’lik rekor bir oyla seçimi kazanan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, 2 Nisan Çarşamba günü görevi İsmail Ünal’dan devralarak çalışmalara hızlı başladı. İlk görevlendirmeler de yapıldı. Sinoplu deneyimli siyasetçilerimizden olan Ayancık eski Belediye Başkanı Av. Rifat Örnek, Başkan Yardımcısı olarak görevine başladı. 

 

Seçim sürecinde günde 18 saat dolaşarak, sıkılmadık el, girilmedik sokak bırakmayan Avukat Murat Hazinedar İstanbul Beşiktaş'ta eşine az rastlanır bir rekor kırmış ve  %77’lik oy ile  ipi göğüslemişti. Beşiktaş’ı İstanbul’un yükseleni yapmak isteyen Başkan Hazinedar çalışmalara da çok hızlı başladı. 

Beşiktaş Belediyesi’nde yeni yönetim görevi devraldı. Sinopluların da eniştesi olan Başkan Murat Hazinedar’ın projeleri oldukça yoğun, hedefleri büyük. Böylelikle Beşiktaş belediyesi için de yoğun mesai başladı, ilk görevlendirmeler yapıldı. Ayancık eski belediye başkanı olan Sinoplu deneyimli siyasetçi Av. Rifat Örnek, başkan yardımcılığı görevine getirildi. 

 

Örnek; yeni görevi için şunları söyledi: 

 

“Başkanımız Murat Hazinedar’la uzun yıllar siyasette yol arkadaşlığı yaptık. Benim Sinop ve Ayancık siyasetindeki konumumu, geçmişteki deneyimlerimi bilen ve birikimlerime yakından tanık olan yol arkadaşım bu önemli görevini yerine getirirken benim de yanında olmamı istedi ve ben de hiç tereddüt etmeden kabul ettim. Hep birlikte Beşiktaş’ı İstanbul’un yükseleni yapmak için çalışacağız. Murat Hazinedar’ın yanında olmaktan ve görevi üstlenmekten son derece mutluyum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.