Dolar 32,5990
Euro 34,7845
Altın 2.410,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Çar 23°C
Per 19°C
Cum 16°C
Cts 17°C

Belovacıklı Ulusal Basında Çıkan Haberlere İlişkin Açıklama Yaptı

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı başta Yeni Akit ve yerel gazetelerde çıkan haberlerin asılsız olduğunu belirterek “Kimse Gerze’nin namuslu insanlarına hakaret edemez. Haberi yapanlara dava açacağım” dedi.

Belovacıklı Ulusal Basında Çıkan Haberlere İlişkin Açıklama Yaptı
8 Ocak 2016 13:07

Ulusal ve yerel haber sitelerinde çıkan haberlerde Gerze Belediye Başkan Osman Belovacıklı’nın, belediyenin resmi aracı ile içkili alemlerde bulunduğu iddia edilmişti.

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı başta Yeni Akit ve yerel gazetelerde çıkan haberlerin asılsız olduğunu belirterek “Kimse Gerze’nin namuslu insanlarına hakaret edemez. Haberi yapanlara dava açacağım” dedi.

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı yapmış olduğu yazılı basın açıklamasında; “Gerze Dağcılık Kulübü’nün etkinliği Türkiye’ye örnek olmuş, ulusal anlamda etkinlikleri ile takdir toplayan bir dernektir. Bu derneğin üyeleri toplumda saygın kişilikleriyle sevilen, sayılan insanlardır. Dernek üyeleri veya dağcılık sevdalısı bu kişiler her hafta ya ilçenin ya da Türkiye’nin bir yerinde doğal ortamların tanıtılması amacıyla doğa yürüyüşleri düzenlemektedirler. Yılın son gezisi içinde dranaz mevkiini seçmişler.

Her gezide olduğu gibi yakın mesafeler için belediye otobüsünü dilekçe ile talep ettiler. Biz belediye olarak belediye otobüsünü tüm sosyal etkinliklere vermekteyiz. Okulların, spor kulüplerin ve halkımızın sosyal etkinliklerinde siyasi görüşlerine bakılmayıp hiçbir ücret alınmadan gönderilmektedir. Hatta kanser taraması için halkımızın Sinop’a taşınmasında, geçtiğimiz hafta Sinop’ta yapılan Sarıkamış Mitingine dahi gönderdik.O gün dağcılık kulübü beni bir davetiye ile davet etti. Yürüyüş yapacaklarını saat 2 ye doğruda toplanıp piknik yapacaklarını söyleyince o saatte kendi özel arabamla oraya gittim.

Yemek yiyip eğleniyorlardı. Kısa bir süre kaldım ve ayrıldım.Haberin doğruluğunu araştırmadan yerel ve ulusal basında haber yapanları kınıyorum. Ayrıca avukatıma talimat verdim, haberi yapanlar hakkında tazminat davası açtırıyorum. Kimse Gerze’nin namuslu insanlarına hakaret edemez ve haysiyetiyle oynayamaz. Katılımcılarında dava açmasını istiyorum. Eğer bu ülkede hukuk varsa gereken cezayı alacaklarını umuyorum. Saygılarımla.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.