Dolar 32,5412
Euro 34,8528
Altın 2.426,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 24°C
Az Bulutlu
Sinop
24°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 17°C

Bebek Çoraları Doğal Malzemelerden Üretilmelidir

Ek gıdaya geçiş döneminde bebek beslenmesinde etkin rol oynayan çorbalar annelerin en çok titizlendiği konulardan birini oluşturmaktadır.

Bebek Çoraları Doğal Malzemelerden Üretilmelidir
12 Ocak 2017 17:53

Ek gıdaya geçiş döneminde bebek beslenmesinde etkin rol oynayan çorbalar annelerin en çok titizlendiği konulardan birini oluşturmaktadır. Bebeklerin ilk aylarında nasıl beslendiği hem zihinsel hem de fiziksel gelişimlerini etkilemektedir. Bebek çorbaları bilinçli şekilde tüketilmelidir. Gelecekteki beslenme alışkanlıkları da büyük ölçüde etkilenmektedir.

Katkısız Çorbalar

Bebek beslenmesi ve ek gıda kategorileri altında tamamen katkısız şekilde hazırlanan çorbalar düzenli şekilde tüketilerek çok çeşitli ürünler çocukların beslenmesi için tüketilmektedir. Bebek çorbaları ürünlerinin içeriğinde hangi ayda kullanılacakları, kullanım alanları ve ayrıntılı içerikleri de sunulmaktadır.

Doğal Bebek Çorbaları

Ek gıda setleri alınarak çocukların hem damak tadına hitap edecek hem de gelişimlerini tamamlayacak besinler tüketilebilmektedir. Ek gıdaya yeni başlama döneminde ek gıda başlangıç setleri, büyük setler, havuçlu bebek çorbası, yoğurtlu bebek tarhanası, kırmız bebek tarhana çorbası gibi ürünler 8 aydan itibaren sütsüz ve yumurtasız içeriğe sahip olduğu için kullanılabilir. Bebek çorbaları 8 aydan sonra güvenle sunulabilir. Bebeğinizin doğal beslenmesi için siz de http://www.makarnalutfen.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.