Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 20°C

‘BASINIMIZIN YANINDAYIZ’

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz; ‘BASINIMIZIN YANINDAYIZ’ dedi.

‘BASINIMIZIN YANINDAYIZ’
9 Ekim 2018 17:51

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, son dönemde artan maliyet fiyatları nedeniyle tüm sektörlerin olduğu gibi basın sektörünün de zor bir ekonomik süreç geçirdiğini gördüklerini söyledi.

Karadeniz; “CHP olarak, basınımızın karşı karşıya kaldığı bu zor durum ile ilgili bir kanun teklifi verdik. Bizler basınımızın yanındayız” dedi.

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, ülke genelinde yaşanan krizin işçisinden esnafına tüm vatandaşları olumsuz yönde etkilediğini söyledi.

Yaşanan ekonomik kriz ile birlikte insanların ekonomik gücünün azaldığını ifade eden CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, son dönemde artık, kredi çekmeyen, bankaya borçlanmayan ne esnafın ne de vatandaşın kalmadığını söyledi.

Bu ekonomik krizden tüm kesimler gibi basın sektörünün de büyük darbe aldığını gördüklerini belirten CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, parti olarak ülke genelinde yaşanan fiyat artışları ve basın sektörünün karşı karşıya kaldığı bu zor durum ile ilgili meclise bir kanun teklifi verdiklerini söyledi. Karadeniz; “Son ekonomik krizle birlikte basınımızın da son derece zorlandığını görüyoruz.

Özellikle kağıt, kalıp, boya gibi gazeteler için zorunlu ihtiyaçlarda yaşanan fiyat artışları, bu ürünlerin tedarikini bir hayli zorlaştırdı. Özellikle yerel basınımız maddi anlamda büyük sıkıntılar çekiyor. Parti olarak, fiyat artışları ile ilgili ve basınımızın karşı karşıya kaldığı bu zor durum ile ilgili bir kanun teklifi verdik. Bizler basınımızın yanındayız.

Zor şartlar altında görevlerini yapmaya çalışan basınımızın ağır çalışma koşulları yaşanan bu krizle birlikte bir kat daha arttı. Dediğimi gibi parti olarak basınımızın her zaman yanındayız. Ankara’da da bu konuların her zaman takipçisi olacağız” dedi.
Kaynak: Bizim Karadeniz

‘BASINIMIZIN YANINDAYIZ’

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.