Dolar 32,3401
Euro 35,1021
Altın 2.310,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Parçalı Bulutlu
Sinop
18°C
Parçalı Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 14°C
Pts 16°C

Başbakan Davutoğlu 'İlk MÜSİAD' dedi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, hükümetin ilk STK görüşmesini MÜSİAD ile yaptı. Heyette Sinop MÜSİAD Başkanı Ahmet Hilmi Gökmen'de yer aldı.

Başbakan Davutoğlu 'İlk MÜSİAD' dedi
Aslan Özdemir
8 Aralık 2015 16:43

Başbakan Ahmet Davutoğlu, hükümetin ilk STK görüşmesini MÜSİAD ile yaptı. Heyette Sinop MÜSİAD Başkanı Ahmet Hilmi Gökmen'de yer aldı. 

Hayrettin Kaya

 

MÜSİAD heyeti 64. Hükümeti ziyaret etti. Başbakan Ahmet Davutoğlu ve bakanlarla görüştü. MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak başkanlığındaki 7 kişilik heyette MÜSİAD Sinop Başkanı Ahmet Hilmi Gökmen’de hazır bulundu.

 

MÜSİAD heyetini kabul eden Başbakan Ahmet Davutoğlu ve bakanlara 'hayırlı olsun' temennisinde bulunan MÜSİAD Genel Başkanı Nail OLPAK, aylardır titizlikle hazırlanan, önemli reformlar içeren, ülkemizin kalkınma ve gelişmesine katkı sağlayacak raporları ve 64. Hükümetten beklentiler konulu bir çalışma sundu.

 

4 başlık altında hazırlanan çalışmalarda, ‘Ekonomik barış, sosyal barış, siyasal barış, çalışma barışı’ başlıkları yer aldı.

 

Görüşmelerin oldukça verimli geçtiğini belirten MÜSİAD Sinop Başkanı Ahmet Hilmi Gökmen; "Sayın Başbakanımız, ilk STK görüşmesini MÜSİAD heyeti ile yemekli olarak gerçekleştirerek heyetimizi onurlandırmıştır. Kendilerine müteşekkiriz. Görüşmelerimiz esnasında, ülkemizin ve iş dünyamızın acil ihtiyacı olan alanlardaki yapılması gereken reformlar konusunda oldukça kararlı olduklarını gözlemledik. Önümüzdeki seçimsiz 4 yılın reformlar dönemi olacağını tahmin ediyoruz. Ayrıca Ziyaretlerimiz esnasında Sinop olarak kendi bölgemizle alakalı bazı taleplerimizi de iletme imkanı elde ettik. Sinop’umuzun önümüzdeki dönemlerde gelecek olan yatırımlarla, daha fazla ilgi ve çekim merkezi olacağını en üst mercilerden duymak bizleri ziyadesi ile mutlu etti. Bizde kendilerinden aldığımız bu pozitif enerji ve bölgemizdeki yerel dinamikler ile el ele vererek ilimizin kalkınması için üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye devam edeceğiz" dedi.

Başbakan Davutoğlu 'İlk MÜSİAD' dedi

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.