Dolar 32,5480
Euro 34,9058
Altın 2.437,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 17°C

Başbakan Ahmet Davutoğlu “Biz Olmadan Avrupa’nın Geleceği Olmaz”

Başbakan Ahmet Davutoğlu bugün yaptığı grup toplantısında konu başlıklarına değindi. Yapılan Grup toplantısında konu başlıkları ile yapılan açıklamalar şu şekilde gelişti.

Başbakan Ahmet Davutoğlu “Biz Olmadan Avrupa’nın Geleceği Olmaz”
22 Aralık 2015 12:55

Başbakan Ahmet Davutoğlu bugün yaptığı grup toplantısında konu başlıklarına değindi. Yapılan Grup toplantısında konu başlıkları ile yapılan açıklamalar şu şekilde gelişti.

 

KADINA EL KALKMAYACAK

Başbakan Ahmet Davutoğlu yaptığı grup toplantısında “Sevgili Özgecan kızımızın acısı daima yüreklerimizde olacak. Yargı katillere mevcut yasalar çerçevsinde verilebilecek en ağız cezayı verdi. Bizde bir daha hiçbir kadına el kalkmasın diye gerekli her türlü alıyoruz ve almaya da devam edeceğiz. ” diyerek sözlerine başladı.

 

Sözümüz Senettir Diye İşe Başladık

Konuşmasının bir başka başlığında ise Başbakan Ahmet Davutoğlu ” 2016 Yılı Eylem Planlarını kamuoyu ile paylaştır. Ak Parti tutamayacağı sözü vermez. Söz verdiği zamanda sözünü tutar. Eylem Planımızı açıklarken 1 haftalık, 3 aylık, 6 aylık ve 1 yıllık paketlerimiz ile yapacaklarımızı ilan ettik. ” diye sözlerine devam etti. Sözlerine devam eden Başbakan Ahmet Davutoğlu” Şükürler olsun ki, Sözümüz senettir diye iş başı yaptık ve ilk bir haftada reformların izlenmesi ve genişlemesi için bir genelge yayınlayarak koordinasyon kurulu kurduk. Öğrencilerimize verdiğimiz sözleri yerine getirdik. Onlara hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

AVRUPA’NIN GELECEĞİ BİZ OLMADAN TAYİN EDİLEMEZ

Aynı zamanda yaptığı grup toplantısında AB hakkında da gelişmeleri anlatan Başbakan Ahmet DAVUTOĞLU ” AB süreci yeniden ivme kazanarak devam etmektedir. Türkiye Avrupa kıt’asının bir parçasıdır, Avrupa Tarihi Biz Olmadan Yazılamaz, Avrupa’nın geleceği de biz olmadan tayin edilemez” dedi.

AK PARTİ DE HİZMET BİR YARIŞTIR VE BU YARIŞ HİÇBİR ZAMAN BİTMEZ

Yapılan Grup Toplantısında Ak parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet DAVUTOĞLU  ünlü fotoğrafıya yapılan tahammülsüzlükleri de anlayamadığını dile getirdi. Yaptığı konuşma arasında ” 7 Haziran sonrasında söylediğimiz gibi Bizim iktitarımız olduğu müddetçe kimse Türkiye’de Kaoz ve Kriz hayalleri kurmasınlar. Hiçbir zaman buna müsade etmedik ve etmeyeceğiz” diye sözlerine devam etti.

BİZ SADECE MİLLETLE DOSTUZ

Son günlerde yapılan ihanet konuşmalarına da değinen Başbakan Ahmet DAVUTOĞLU ” Sayın KILIÇDAROĞLU kendi partisinden birinin Türkiye’ye iftira atan birisi var ise kim sarin gazı satılıyor diye söylediyse, kusura bakma senin partide işin yok diyeceğiz diye açıklama yaptığında biz ümitlenmiştik. Ama işte görüyorsunuz kaç gün geçti bu rezil yalan için parti yönetimi parmağını bile kıpırdatmadı. Milletimiz herşeyin farkında. Biz işimize gücümüze bakacağız. Yine aynı milletvekilinin bir başka ülkeyi kastederek, o ülke Türkiye ile savaşırsa o ülkenin yanında yer alırız dediğini duydunuz. İşte Ana muhalefet partisinin de terörle işbirliği yapanların zihniyetleri bu. kimin Türkiye ile problemi var ise onlar onlarla dost. Biz ise sadece milletle dostuz. Milletin bağrından çıktık, milletle birlikte yürüdük, milletle birlikte geleceğe adım atıyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.