Dolar 32,3640
Euro 34,9634
Altın 2.324,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 17°C
Sal 15°C

Balatlar Kilisesi'nde inceleme

Prof. Dr. Tevfik Güngör Uras ve ekibi Sinop Balatlar Kilisesi'nde bir dizi incelemelerde bulundu.

Balatlar Kilisesi'nde inceleme
Aslan Özdemir
13 Kasım 2014 11:42

Prof. Dr. Tevfik Güngör Uras ve ekibi Sinop Balatlar Kilisesi'nde bir dizi incelemelerde bulundu.

Hayrettin Kaya

 

Gazeteci ve yazar Prof. Dr. Tevfik Güngör Uras ve yanında bulunan heyet, İl Kültür ve Turizm Müdürü Hikmet Tosun ile birlikte Sinop’un tanıtılması amacıyla ilin tarihi ve coğrafi güzelliklerini gezdi. 

 

Balatlar Kilisesi'ni de gezen Prof. Dr. Uras yaptığı açıklamada, "Sinop'taki Balatlar Kilisesi başka bir yerde yok. Burası yarından itibaren turizme açılmalı. Sinop'a gelen kruvaziyer gemileri çok önemli. Burası için çok büyük bir nimet. Kruvaziyer gemisi ile gelenlerden biraz para almak lazım" dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.