Dolar 32,5258
Euro 34,9344
Altın 2.439,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 20°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C

Baki Ergül'den 29 Ekim Mesajı

Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle mesaj yayımladı.

Baki Ergül'den 29 Ekim Mesajı
28 Ekim 2013 15:26

Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle mesaj yayımladı.

Baki Ergül mesajında şu sözlere yer verdi: "Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde tarihte eşine az rastlanır bir zafere imza atılmış, bu zafer ile dili, bayrağı, marşımızı, temel nitelikleri ile ülkesi ve milleti ile bölünmez bütünlüğü ifade eden Cumhuriyet ilan olunmuştur. Milletimiz Cumhuriyet ile kazandığı tüm değerleri vazgeçilmez olarak benimsemiş sonsuza kadar korumayı asli bir görev saymıştır.

 

Bu anlamı büyük günde Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, kahraman silah arkadaşlarını ve bu toprakları bizlere vatan yapmak için kendilerini feda eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi şükran ve rahmetle anar, bağlılığımızı,özlem ve sevgimizi bir kez daha yüksek sesle yinelemekteyiz. Cumhuriyetimizin 90. yılının gurur ve heyecanını yaşadığımız bu günde tüm ulusumuzun Cumhuriyet Bayramını en içten duygularla kutlar, saygılarımı sunarım."

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.