Dolar 32,3283
Euro 35,0825
Altın 2.307,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Parçalı Bulutlu
Sinop
18°C
Parçalı Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Bakan Mehmet Özhaseki Sinop’a Geliyor

Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin 26 Mart Pazar günü Sinop’a geleceğini açıkladı.

Bakan Mehmet Özhaseki Sinop’a Geliyor
Aslan Özdemir
23 Mart 2017 18:03

Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin 26 Mart Pazar günü Sinop’a geleceğini açıkladı.

Hayrettin Kaya

16 Nisan Referandum seçimleri öncesi parti teşkilatı ile birlikte hummalı bir çalışma yürüten Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın ardından, 26 Mart Pazar günü de Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin Sinop’a geleceğini duyurdu.

Maviş açıklamasında, ”Ak Parti Yerel Yönetimler Başkanı olduğu dönemde kendisi ile birlikte çalışmaktan şeref duyduğum Çevre ve Şehircilik Bakanımız SayınMehmet Özhaseki, 26 Mart Pazar günü Sinop’umuza teşrif edecektir. Sayın Bakanımız Sinop programı kapsamında hemşerilerimiz ile buluşarak Yeni anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi hakkında önemli açıklamalarda bulunacaktır. Sinop’umuz uzun yıllardan beri ilk defa bu kadar sık aralıklarla üst düzey ziyaretlere ev sahipliği yapıyor. Bakanlarımızın biri gidiyor, diğeri geliyor. Bu başbakanımız ve Ak Parti hükümetimizin, Sinop’umuzu ne denli önemsediğinin en önemli göstergesidir” dedi.

Bakan Mehmet Özhaseki Sinop’a Geliyor

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.