Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 19°C
Çar 18°C

Ayda bir sokaklar bizim!

Sinop Sokak Bizim Derneği organizesinde gerçekleştirilen 'Sinopale – Ayda Bir Gün Sokaklar Bizim' etkinliği Cuma günü start aldı.

Ayda bir sokaklar bizim!
15 Nisan 2014 11:35

Sinop Sokak Bizim Derneği organizesinde gerçekleştirilen 'Sinopale – Ayda Bir Gün Sokaklar Bizim' etkinliği Cuma günü start aldı. 

Sinop Belediyesi ve Sinop Kadın Emeğini Kalkındırma Derneği'nin katkılarıyla Alaaddin Keykubat caddesinde startı verilen etkinliğe 7'den 70'e her yaştan vatandaş büyük ilgi gösterdi. Etkinlik kapsamında; gençler ve çocuklar tarafından çeşitli spor aktivitileri sanat atölyeleri, tavla turnuvaları, müzik dinletileri, sokak oyunları, tiyatro gösterileri, sokak örgüsü,açık mikrofon, çocuklara yönelik resim atölyesi gibi çeşitli aktiviteler yapıldı. Açılış programında konuşan Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, etkinliği düzenleyenlere ve katkısı bulunanlara teşekkür etti. Ergül elindeki fırçayla, çalışma kapsamında her ay seçilen bir sokakta bu bu tür etkinliklerin tekrarlanacağını kaydetti.  Başkan Ergül etkinliğe katılanlarla birlikte bir duvarı boyadı.

 

"Sinopale – Ayda Bir Gün Sokaklar Bizim" etkinliği ile sokak kültürünü canlandırmak başta olmak üzere, yaya öncelikli erişimi ve daha yaşanabilir sokaklar amaçlanıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.