Dolar 32,3371
Euro 35,1349
Altın 2.310,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Parçalı Bulutlu
Sinop
18°C
Parçalı Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Ayancık'ta Polis Haftası Etkinlikleri

İlçemiz Ayancık'ta 10 Nisan Polis Günü ve Türk Polis Teşkilatı'nın 168. Kuruluş yıldönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Ayancık'ta Polis Haftası Etkinlikleri
Aslan Özdemir
10 Nisan 2013 20:31

10 Nisan Polis Günü ve Türk Polis Teşkilatı'nın 168. Kuruluş yıldönümü ilçemiz Ayancık'ta çeşitli etkinliklerle kutlandı. 05 Nisan 2013 Cuma günü başlayan kutlama programı 10 Nisan 2013 Çarşamba günü sona erdi.

Hayrettin Kaya

İlk olarak 05 Nisan 2013 Cuma günü, Aziz şehitlerimizin ruhlarına ithafen Ayancık Yeni Camii'de akşam namazına müteakiben mevlid-i şerif okundu.

06 Nisan 2013 Cumartesi günü saat 11.00'da Ayancık Kuğu Yalısı mevkiine "Doğa Yürüyüşü" düzenlendi.

07 Nisan 2013 Pazar günü saat 18.00'de "Basın mensupları ile Dostluk Futbol Müsabakası" düzenlendi. Futbol müsabakası 6-6 biterken dostluğun kazanıldığı bir kez daha gözler önüne serildi.

10 Nisan 2013 Çarşamba günü etkinlikler saat 10.00'da Cumhuriyet Meydanı'na çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Ardından günün anlam ve önemini bildiren konuşmayı İlçe Emniyet Müdürü Tuncay Pekin yaptı. Polisin görevinin suç ve suçluyla mücadele, halkla işbirliği içinde hareket ederek suçları henüz oluşmadan önlemek olduğunu belirten Pekin "Suç ve terörle mücadelede devletin çelik gücünün yanında, şefkatinin ve merhametinin de temsilcisiyiz. Polisliğin temel değerleri çerçevesinde sorumlu, onurlu, uyumlu ve inisiyatif sahibi polisler olarak içinden çıktığımız topluma karşı saygılı, hoşgörülü ve güleryüzlü bir şekilde hizmet etmemiz gerektiğini biliyoruz. Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, insan haklarına saygılı, demokratik, laik ve sosyal hukuk devletinin önemli bir kurumu olmanın gururu ve bilinci içerisinde görevimizi en iyi şekilde yerine getirmek zorundayız" dedi.

Tuncay Pekin "Milletin artık bizlerden beklentisinin çok yüksek olduğunun farkında olarak bu yüksek beklentiye cevap verebilmek gece gündüz 7 gün 24 saat görevimizin başında olduğumuzu takdirlerinize arzediyor, şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle ve hürmetle anıyorum. Bizleri yalnız bırakmayan siz değerli dostlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" diyerek sözlerini noktaladı.

Saat 10.30'da Ayancık Öğretmenevi'nde düzenlenen kokteyli ile etkinlikler sona erdi.

Haber: Ahmet Can AKYOL-AYANCIK GAZETESİ

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.