Dolar 32,3652
Euro 34,9704
Altın 2.323,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 17°C
Sal 15°C

Ayancık’ta Örnek Muhtar

Ayancık Çayiçi Mahallesi Muhtarı ve yeniden muhtar adayı olan Süleyman Kuru 5 yıllık görev süresince yaptıkları ve 31 Mart 2019 Yerel ve İdari seçimlerden sonra tekrar muhtar seçilirse yapacaklarını mahalle halkına duyurdu.

Ayancık’ta Örnek Muhtar
Aslan Özdemir
19 Mart 2019 16:09

Ayancık Çayiçi Mahallesi Muhtarı ve yeniden muhtar adayı olan Süleyman Kuru 5 yıllık görev süresince yaptıkları ve 31 Mart 2019 Yerel ve İdari seçimlerden sonra tekrar muhtar seçilirse yapacaklarını mahalle halkına duyurdu.

Hayrettin Kaya

Ayancık Gazetesi olarak 5 yıldır İlçemiz Çayiçi mahallesi muhtarı Süleyman Kuru’yu muhtarlık binasında ziyarette bulunduk. Sadece Mahallesine değil ilçe halkına, köylüye ihtiyaç sahibi olan tüm vatandaşlarımıza nasıl yardım ettiğini ve onların ihtiyaçlarını temin etmekten nasıl mutlu olduğunu gözlemledik. İlçemizdeki tüm muhtar adaylarına  örnek olması gereken bir davranış. Çayiçi Mahallesi muhar ve muhtar adayı Süleyman KURU’ya 31 Mart 2019’da yapılacak olan Yerel ve İdari seçimlerinde başarılar dileriz. Haber-Foto: Türkan KARABAŞ

 

Saygı değer Çayiçi Mahallesi sakinleri seçmenleri
5 yıldır hizmet verdiğimiz çayiçi mahallesinin muhtarı olarak çoğu işleri başardık. Yarım kalan hizmetlerin devam etmesi için biz heyetimiz olarak sizlerin hizmetkarıyız. Yine el ele hep birlikte çevre düzenlemesi yapılmış tertemiz bir mahalle vaat ediyoruz.. Yine düşkünün yoksulun ihtiyaç sahiplerinin yanında olacağız.
5 yıl boyunca herkesin muhtarı olduk. Ayırım yapmadık. Ötekileştirmedik. Daha çok özveri ile çalışacağız. Saygıdeğer halkımıza hizmet vereceğiz. 2014 mahalli idareler seçimini kazandıktan sonra ilk olarak Kadir Bozkurt Caddesi üzerindeki parkın yapılması için belediyemize resmi müracaatımızı yaptık. Yine aynı yıl içinde Mayıs ayında geleneksel hale getirdiğimiz hıdırellez ve bahar şenliklerini yaptık. Mahallemizde Papatya Sokak’a asfalt beton yol, Kandil sokağa beton yol, Nalbantlar Caddesine parke taş yol, mevcut muhtarlığımızı yıktıran bu yıl aday olan eski muhtar arkadaşımız bize muhtarlık tabelası bıraktı.
Nerden nereye yeni yaptırdığımız Kadir Bozkurt Caddesi üzerindeki muhtarlık binamız kimisi yıktırmaya meraklı, biz ise yaptırmaya meraklıyız. Farkımız burada parkımızı yaptırdık muhtarlık binamızı yaptırdık. Çevre düzenlemesi yapıldı ve ışıklandırması modern bir bina oldu. Mehmet Akif Ersoy Orta okulu çevre düzenlemesi ve Tümerkan caddesi araç yolu çalışması tüm hızıyla devam ediyor.
5 yılda 4’üncü hıdırellez ve bahar şenliklerini yaptık geleneksel hale getirdik. Aşağı Erkengünez caddesi yaya kaldırımı yapıldı ve birçok hizmet Ekin sokağa perde duvar yapılması.
Paylaşım noktası olarak mahallem merkez mahalleler ve tüm köylerimiz olmak üzere ihtiyaç sahiplerine kırtasiye giyim ayakkabı bot terlik, öğrenci çantaları, her türlü giyim, kömür, odun, tutuşturucu olmak üzere 5 yıl boyunca ekmeğinden, kumanyasına kadar yardımcı olarak ihtiyaç sahibi ailelerinin bütçesine katkıda bulunduk. Dağıtım noktalarında dağıtımlarımız devam ediyor. Tek gayemiz ihtiyaç sahiplerinin hayır duasını almak ihtiyaç sahiplerinin aile bütçesine katkıda bulunmak Ayancık ve İstanbul’daki dostlarımızın hayırlarına vesile oluyoruz.
Yeni dönemde yapacaklarımız için belediyemize resmi müracaatlarında bulunduk.
1- Orta Erkengünez Akasya Sokağı mezarlığına kadar olan bağlantı yolunun açılması.
2- Elmas sokağın hanımeli sokağına bağlanması
3- Karanfil Sokağın Sümbül Sokağa bağlanması
4- Yıldız Sokak’ın asfaltlanması yaya kaldırımların yapılması
5- Muhtarlık binamızın yanındaki derenin mezarlığa kadar olan kısmının perde istinat duvarlarının yapılması tabanın betonlanması
6- Yukarı Erkengünez mahallesinin mezarlığının hazineye ait kısmından yol açılması, mezarlığa perde duvar yapılıp yağmur kanalının betonlanması
7- Tümerkan Cad. Mezarlığına kadar kaldırım bordür taşlarının yenilenmesi

9- Karanfil Sokağa çocuk parkı yapılması
10- Orta Erkengünez mahallesi Nalbantlar Caddesi parkının yenilenerek yeniden etrafı ve çit yapılması spor kompleksi yapılması,
11- Mehmet Ağan sokaktaki derenin içine boru konularak üzerinin kapatılması
12- Mehmet Ağan sokaktaki Mehmet Akif Ersoy Tümerkan’a yol açılması
13- Dere Sokaktaki derenin boru içine alınarak üzeri kapatılıp yol açılması
14- Mehmet Akif okulunun önüne Nalbantlar caddesi üstü kapalı dinlenme, bekleme yeri yapılması.
15- Mehmet Ağan sokağına çocuk parkı yapılması
16- Bütün sokaklarımızdaki elektrik direklerinin yer altına alınması
17- İhtiyaç sahiplerine yardımlarımız devam ediyor.
18- Muhtarlığımız dahilinde bulunan belediye mezarlığına yurtdışından hayırsever bir vatandaşımız soğutucu göndermiş bulunmaktadır.
19- Belediye mezarlığına morg, şadırvan, mescit, tuvaletler, kapalı sundurma yapılması ve çevre düzenlemesinin yapılması.

Bütün bunların yapılması için belediyemize resmi yazımızı yazdık 31 Mart 2019’da yapılacak olan mahalli ve idareler seçiminde yarım kalan hizmetlerimizin ve bu bahsettiğim hizmetlerin yapılması için mahalle sakinlerinin oylarına talibim.
Çevre düzenlemesi yapılmışl marka bir mahalle gençlerimize çocuklarımıza torunlarımıza bırakmak istiyoruz. Ben ve ekibim heyetime destek istiyoruz.
Bu ekiple her zaman hizmet vereceğiz.
Yaptıklarımızın yapacaklarımızın teminatıdır.
Saygı ve sevgilerimle…
Her şey Mahallem için
Süleyman KURU
Çayiçi Mahallesi Muhtarı ve Muhtar Adayı

Ayancık'ta Örnek Muhtar Ayancık'ta Örnek Muhtar Ayancık'ta Örnek Muhtar Ayancık'ta Örnek Muhtar

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.