Dolar 32,5881
Euro 34,8027
Altın 2.508,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 16°C
Sal 21°C

Ayancık’ta Kur’an-ı Kerim’e geçme töreni yapıldı

Ayancık Müftülüğü bünyesinde faaliyet göstermekte olan 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursunda öğretim gören öğrencilerden iki öğrenci için Kur’an-ı Kerim’e geçme töreni yapıldı.

Ayancık’ta Kur’an-ı Kerim’e geçme töreni yapıldı
24 Aralık 2015 16:49

Ayancık Müftülüğü bünyesinde faaliyet göstermekte olan 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursunda öğretim gören öğrencilerden iki öğrenci için Kur’an-ı Kerim’e geçme töreni yapıldı.

Törende konuşma yapan İlçe Müftüsü Ömer ERGÜL, “Çocuklarımızın bu yaşta Kur’an-ı Kerimi öğrenmelerinin önemine dikkat çekti ve ağaç yaş iken eğilir diyerek bu yaşta Kur’an okuyabilmenin çok önemli olduğunu belirtti. Ayrıca törene gelen velilerimize çocuklara verebileceğimiz en büyük ahlakın Kur’an Ahlakı olduğunu söyledi ve kursta görevli öğreticilerimize ve velilere teşekkür ederek” konuşmasını bitirdi.

Akabinde Kur’an-ı Kerime geçen çocukların Kur’an-ı Kerim’den ayetler ve ezbere Fatiha ve İhlas surelerini okudular. Son olarak Kur’an-ı Kerime geçen öğrencilerin velileri tarafından “Ben Kur’an Okuyorum” yazılı taç ve Kur’an-ı Kerim hediye edildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.