Dolar 32,5211
Euro 34,7870
Altın 2.420,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 17°C

Ayancık’ta Kızılay Haftası

Her yıl geleneksek olarak 29 Ekim- 4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası kapsamında Ayancık’ta Kızılay Şube başkanı Ersan ÖZDEMİR, Yönetim kurulu üyeleri ve gönüllü Kızılay çalışanları ile beraber  okulları ziyaret ettiler.

Ayancık’ta Kızılay Haftası
10 Kasım 2017 17:09

Her yıl geleneksek olarak 29 Ekim- 4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası kapsamında Ayancık’ta Kızılay Şube başkanı Ersan ÖZDEMİR, Yönetim kurulu üyeleri ve gönüllü Kızılay çalışanları ile beraber  okulları ziyaret ettiler.

 

Kızılay haftası dolayısıyla ilçemizde Kızılay Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri ilk olarak Zübeyde Hanım Anaokulu miniklerine Üzerinde Kızılay baskılı tişört hediye ettiler.  Ardından Fatih İlkokulu’nda çadır kurularak Çorba ve pohaça ikramı yapıldı. Kızılay’ın önemini anlatan görsel sunumlar  gerçekleştirildi.

Avukat Hasan Hüsnü KILIÇ ve Cumhuriyet İlkokulu’nada ziyarette bulunarak öğrencileri bilgilendiren Kızılay Çorba ve pohaça ikramı yaptı.

 

Ayancık Kızılay Şube Başkanı Ersan ÖZDEMİR; 1868 yılından bu yana ulusal ve uluslararası alanda her türlü koşulda insanların acısını hafifletmeye çalışan ve hizmetlerinde hiçbir çıkar gözetmeyen Türk Kızılayı, ülkemizin en köklü ve güçlü yardım kuruluşudur. 143 yıldır insan onurunun korunması amacıyla, gönüllü olarak çalışmalar yürüten Türk Kızılayı, günümüze kadar yüz binlerce aileye yardım eli uzatmıştır. Faaliyetleri zamanla sınırlı olmayan Türk Kızılayı, gönüllülerinin desteği ile dünyanın neresinde olursa olsun insan onurunun korunması doğrultusunda tüm gücüyle çalışmaya devam edecektir.” Dedi.

Başkan Özdemir;  Kızılay Haftası Çerçevesinde Okullardaki öğrencilerimize kızılayın önemini ve yapmış olduğu faaliyetleri anlatmaktan çok mutlu olduğunu ifade etti. Bu kapsamda bu imkanı sağlayan  tüm okul müdür ve öğretmenlerimize ve gönüllü Kızılay çalışanlarına şahsım ve yönetim kurulu adına teşekkür ederim” diyerek sözlerini tamamladı. Türkan KARABAŞ

Ayancık'ta Kızılay Haftası Ayancık'ta Kızılay Haftası Ayancık'ta Kızılay Haftası Ayancık'ta Kızılay Haftası Ayancık'ta Kızılay Haftası Ayancık'ta Kızılay Haftası Ayancık'ta Kızılay Haftası Ayancık'ta Kızılay Haftası Ayancık'ta Kızılay Haftası Ayancık'ta Kızılay Haftası

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.