Dolar 32,3182
Euro 35,1213
Altın 2.298,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Az Bulutlu
Sinop
18°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Ayancık’ta Kan Bağışı Kampanyası

Ayancık Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr. Hasan ERGENÇ  19 Şubat 2018 Pazartesi günü başlayacak olan Kan Bağışı Kampanyası ile ilgili basın açıklaması yaptı.

Ayancık’ta Kan Bağışı Kampanyası
Aslan Özdemir
12 Şubat 2018 18:33

Ayancık Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Hasan ERGENÇ  19 Şubat 2018 Pazartesi günü başlayacak olan Kan Bağışı Kampanyası ile ilgili basın açıklaması yaptı.

Hayrettin Kaya

ERGENÇ yaptığı açıklamada kan bağışının hayat kurtaracağını vurgulayarak “Ülkemizde özellikle ocak ve şubat aylarında kan rezervlerinde ciddi sıkıntılar yaşanmaktadır. Hastanemizde sağlık hizmeti alan hastalarımızın ve acil durumlarda meydana gelen kan gereksinimi, ayrıca ülkemiz genelinde nerede bir ihtiyaç varsa orada ivedilikle olması gereken kan ihtiyacı bizleri bu kampanyayı yapmaya teşvik etmiştir. Yine sınır boylarında yurt içinde ve sınır ötesinde kahramanca mücadele eden güvenlik güçlerimize, tüm ihtiyaç sahiplerine can verecek olan kan bağışımız nice canlara hayat verecektir. Yarın size veya en sevdiğiniz kişiye can verecek olan kanı vermekle hem sağlığımıza olumlu yönde katkı sağlamış hem de ihtiyacı olanlara can vermiş olmanın mutluluğunu yaşayacağız.

Bu kapsamda bizlerde yetkililerimizden izin alarak, gerekli alt yapıyı oluşturduk. Tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla, sivil toplum teşkilatlarıyla ve tüm halkımızla el ele bu kampanyayı başlatacağız. İlçemizin güzide insanlarının bu kampanyaya gerekli ilgiyi üst düzeyde göstereceğine olan inancımız tamdır.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.