Dolar 32,5554
Euro 34,8359
Altın 2.430,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 17°C

Ayancık'ta 146 Kurs Açıldı

Ayancık Halk Eğitim Merkezi ve ASO tarafından yapılan açıklamaya göre; ilçemiz Ayancık'ta 146 kurs açıldı.

Ayancık'ta 146 Kurs Açıldı
1 Mart 2013 17:59

Ayancık Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu tarafından yapılan açıklamaya göre; ilçemiz Ayancık'ta 146 kurs açıldı.

Yapılan açıklamaya göre; Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğünce 2012-2013 eğitim öğretim yıllı içinde ilçe merkezinde ve köylerde şuana kadar toplam 146 adet kurs açıldı.

Okuma-yazma, mesleki, sosyal ve kültürel alanlarında; istihdama yönelik iş makineleri, bilgisayar işletmenliği operatörlüğü, hasta kabul işlemleri, bilgisayarlı muhasebe ve temizlik elemanı yetiştiriciliği kursları dönem sonuna kadar devam edecek. Kurslara katılmak vatandaşların Halk Eğitim Merkezi ve Akşam sanat Okulu Müdürlüğü'ne müracaat edebileceği belirtildi.

Açıklamada şu sözlere yer verildi: "Açık öğretim, ortaokulu ve açık öğretim lisesine yıl boyu belirli zamanlarda kayıtlar alınacaktır. Açık öğretim Lisesinde ortalama 350 Açık öğretim ortaokulunda ise 50 öğrenci aktif olarak eğitime devam etmektedir. Ayancık Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu olarak Ayancık’ta Yaygın eğitimin gelişimine yönelik hizmet verilmektedir."

Haber: Ahmet Can AKYOL – AYANCIK GAZETESİ

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.