Dolar 32,5158
Euro 34,6136
Altın 2.489,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Çar 23°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 16°C

Ayancıklı Uğur Ünal, Almanya’da Parti Kurdu

Yıllardır Almanya’da yaşayan Sinoplu Uğur Ünal, “Birlikte İserlohn İçin (GFI)” isimli siyasi parti kurdu.

Ayancıklı Uğur Ünal, Almanya’da Parti Kurdu
14 Ocak 2016 17:08

Yıllardır Almanya’da yaşayan Sinoplu Uğur Ünal, “Birlikte İserlohn İçin (GFI)” isimli siyasi parti kurdu.

Almanya’nın İserlohn kentinde yaşayan Sinop’un Ayancık ilçesi nüfusuna kayıtlı 34 yaşındaki Uğur Ünal, ‘Birlikte İserlohn İçin’ (GFI) isimli parti kurdu. Sekiz yıldır siyasetin içinde olan ve bunun yedi yılını Alman Sosyal Demokrat Parti içerisinde geçiren Ayancıklı Ünal, “Oldukça iyi bir konuma gelmiştim ama sonra önüm kesildi. Daha fazla o çatı altında bulunmanın manası olmadığını anladım ve parti kurdum” dedi.

Partinin bir Türk partisi olmadığını ifade den Ünal, “Biz İserlohn’da dil, din, renk ve ırk ayırımı yapmadan tüm insanları kucaklayacağız. İserlohn ve çevresi için çalışmalar yapıp, projeler üreteceğiz” diye konuştu. 11 kişilik yönetim kurulunda üç Türk kökenli kurucu üyenin olduğu ifade eden genç siyasetçi, Türk partisi görüntüsüyle hiç bir yere varılamayacağını da sözlerine ekledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.