Dolar 32,3670
Euro 35,0307
Altın 2.325,51
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 16°C

AYANCIK YENİKAPI’DA BİR BAŞKAYDI

            İstanbul Yenikapı’da bu sene 4.’sü gerçekleştirilen Sinop Tanıtım Günleri Etkinliklerinde, Ayancık Belediyesinin Ayancık Kaymakamlığı ile birlikte hazırladığı ilçe standı, gurbetteki Ayancıklı ve Sinoplu hemşerilerimiz tarafından büyük ilgi gördü.

AYANCIK YENİKAPI’DA BİR BAŞKAYDI
Aslan Özdemir
22 Kasım 2017 14:29

            İstanbul Yenikapı’da bu sene 4.’sü gerçekleştirilen Sinop Tanıtım Günleri Etkinliklerinde, Ayancık Belediyesinin Ayancık Kaymakamlığı ile birlikte hazırladığı ilçe standı, gurbetteki Ayancıklı ve Sinoplu hemşerilerimiz tarafından büyük ilgi gördü. Ayancık Standı, kültürüyle, folkloruyla, yöresel lezzetleri ile Sinop’u ve Ayancık’ı Yenikapı’da en güzel şekilde temsil etti.

Hayrettin Kaya

            Sinop Dernekler Federasyonu (SİNEDEF) tarafından organize edilen Sinop Tanıtım Günleri Etkinlikleri kapsamında, İstanbul’daki Ayancıklı iş adamlarımızın ve Dernek başkanlarımızın desteği ile ilçe standımız en güzel şekilde hazırlandı. 16 Kasım Perşembe Günü başlayıp, 4 gün süren Sinop Tanıtım Günlerinde dernekleriyle, hemşerileriyle bir bütün olan Ayancık, İstanbul’da en güzel şekilde tanıtıldı. Ayancık, standındaki tarihi ahşap evleriyle, yöresel ikramlarıyla, “Bir Sevdadır Ayancık” yazılı ışıklı tabelasıyla herkesin ilgi odağı haline geldi. Gurbetteki vatandaşlarımız kendilerini adeta Ayancık’ta, köylerinde, evlerinde hissetme fırsatı buldu. İlçe standı, Tanıtım Günleri Etkinlik alanında, mevcut stantlar içinde, tasarımıyla, yöresel lezzetleriyle, folkloruyla dikkatleri üzerine çekerek, ziyaretçi akınına uğradı. Kültürümüz en güzel şekilde yansıtılarak, şenlik havasında geçen dolu dolu bir organizasyon gerçekleştirildi.

            Tanıtım günleri süresince standımızda, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sayın Fatma Betül Sayan, İç İşleri Bakan Yardımcısı Sayın Mehmet Ersoy, İstanbul Valisi Sayın Vasip Şahin, Sinop Valisi Sayın Hasan İpek, Ak Parti Genel Başkan Yardımcıları Sayın Erol Kaya ve Sayın Vedat Demiröz, Ak Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, Ak Parti Sinop Milletvekili Sayın Nazım Maviş, Ak Parti Sinop İl Başkanı Sayın Ali Çöpçü, Chp Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Chp İstanbul Milletvekili Engin Altay, Mhp Sinop İl Başkanı Ali Çakır, İstanbul İlçe Belediye Başkanları, Milli Futbolcu Bülent Korkmaz, Ayancıklı hemşerilerimiz Milli Futbolcular Hakan Ünsal ve Volkan Arslan, Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı hemşerimiz Ersan Ercan,Dernek Başkanları, gurbetteki Ayancıklı ve Sinoplu hemşerilerimizi ağırladık.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.