Dolar 32,3119
Euro 35,0521
Altın 2.277,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Az Bulutlu
Sinop
18°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Ayancık Ülkü Ocağı'ndan Öğretmenler Günü Mesajı

Ayancık Ülkü Ocağı Başkanı Yılmaz Yılmaz'dan mesaj

Ayancık Ülkü Ocağı'ndan Öğretmenler Günü Mesajı
Aslan Özdemir
24 Kasım 2013 13:21

Ayancık Ülkü Ocağı Başkanı Yılmaz Yılmaz Öğretmenler günü nedeniyle mesaj yayınladı.

Hayrettin Kaya

Yılmaz Yılmaz mesajında şunları söyledi:

"Türk milletinin ve Türkiye Cumhuriyeti devletinin müreffeh olması çagdaşlaşması ve teknolojik olarak dünya üzerinde saygı değer konuma gelmesi adına tek umudumuz olan nesiller öğretmenlerimizin elinde şekil alacaktır.

Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk, ''Milletleri kurtaran yanlız ve ancak öğretmenlerdir." "Öğretmenler yeni nesil sizlerin eseri olacaktır." diyerek öğretmenlerin milletimizin ve devletimizin geleceği adına olan önemine defalarca vurgu yapmıştır.

Ayrıca yüce dinimiz İslam, okumanın ne kadar önemli olduğunu insanlara defalarca hatırlatmıştır.peygamber efendimiz Hz.Muhammed (s.a.v) oku diye gelen ilk emir.Hz Ali'nin "Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum sözü" dinimizin eğitim ve öğretime ne kadar önem verdiğini insanoğluna herdefasında göstermiştir.

Ayancık Ülkü Ocağı Eğitim ve Kültür Vakfı olarak dinizin emri ve milletimizin geleceği adına bu kutsallığın bilincindeyiz. Gelecegin büyük, güçlü, lider ülke Türkiye'sinin temellerini atan milli birlik ve beraberliğimizin teminatı olan çok kutsal bir vazifeyi yerine getiren bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü şahsım ve teşkiltim adına kutlarım.

Ebediyete intikal etmiş görevi başında şehid düşmüş olan başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm öğretmenlerimiz Allah'tan rahmet dileyerek saygı ve minnetle anıyoruz."

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.