Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 18°C

Ayancık Orman İşletme’den 500 Fidan, 500 Öğrenci Projesi

Ayancık Orman İşletme Müdürlüğü, Yunus Emre Ortaokulu ve Ayancık Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri ile ortaklaşa Fidan Dikim Töreni Düzenlendi.

Ayancık Orman İşletme’den 500 Fidan, 500 Öğrenci Projesi
19 Aralık 2017 13:14

 

Ayancık Orman İşletme Müdürlüğü, Yunus Emre Ortaokulu ve Ayancık Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri ile ortaklaşa Fidan Dikim Töreni Düzenlendi.

Ayancık Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerince organize edilen fidan dikim etkinliğinde, 500 öğrenci için 500 adet fidan toprakla buluşturuldu. İşletme Müdürlüğü, Kumluk Orman İşletme Şefliği Yenikonak Mevkiinde 500 adet Fıstık Çamı fidanı öğrenci ve öğretmenlerin de katılımı ile gerçekleşti.

Etkinliğe katılan Ayancık Orman İşletme Müdürü Onur Kalaycı, fidan dikimine çok yoğun talep olduğunu belirterek, “Umuyoruz ki; öğrencilerimiz kendilerine, ailelerine, çevrelerine ve topluma duyarlı, orman sevgisini yüreğinde hisseden ve ormanları elinden geldiğince koruyan kişiler olacaklar. Yarınlarımız olan sizler, fidan dikerek akciğerlerimiz olan ormanların oluşturulmasına destek olacaksınız. Sizlere teşekkür ediyorum. İçinde bulunduğumuz fidan dikim mevsiminde çeşitli okul, kuruluş ve sivil toplum örgütleri ile fidan dikim törenleri düzenlemeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Ayancık Yunus Emre Ortaokulu Müdürü Cem Gören, “etkinliğin düzenlenmesinde yardımcı olan Orman İşletme Müdürlüğüne, İşletme Müdürü Onur Kalaycı olmak üzere tüm personele ve ayrıca etkinlikler kapsamında ikramlarda bulunan Mis Ekmek Fırını, Karakaşoğlu (Karek) Ekmek Fırını, Özdemir Market ve Koçlar Gıdaya teşekkür etti ve tüm öğrencilerin kendi diktikleri fidanlardan sorumlu olduklarını dile getirdi.”

Ayancık Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Kemal Karabulut, “Öncelikle Termemiz yeşilin ile mavinin buluştuğu bir şehir, Şu anda Ayancık Orman İşletme Müdürlüğümüzün bünyesinde 500 öğrencimizle birlikte ağaç dikiyoruz. Biz doğaya doğanın bir parçası olarak sahip çıkıyoruz. Özellikle öğrencimizin bu işin içinde olması doğa bilinci için çok önemli. İnşallah Ayancık’ın her yeri Deniziyle, yeşiliyle cennet bir yer olacak” şeklinde konuştu.”

Fidan dikim etkinliğine Ayancık Orman İşletme Müdürü Onur Kalaycı, İşletme Merkez Şefi Ziya Vatansever,  Milli Eğitim Müdürü Murat Altundal, Milli Eğitim Şube Müdürü Veysel Demir, Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu Müdiresi Hanife Başar Özcan, Yunus Emre Ortaokulu Müdürü Cem Gören, Ayancık Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Kemal Karabulut, öğretmenler ve öğrenciler katıldılar.

Ayancık Orman İşletme'den 500 Fidan, 500 Öğrenci Projesi Ayancık Orman İşletme'den 500 Fidan, 500 Öğrenci Projesi Ayancık Orman İşletme'den 500 Fidan, 500 Öğrenci Projesi Ayancık Orman İşletme'den 500 Fidan, 500 Öğrenci Projesi Ayancık Orman İşletme'den 500 Fidan, 500 Öğrenci Projesi

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.