Dolar 32,3190
Euro 35,1206
Altın 2.301,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Az Bulutlu
Sinop
18°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Ayancık Müftülüğü'nde İhtida Merasimi

Slovakya vatandaşı olan Josefina Doğanova Ayancık İlçe Müftülüğü’ne gelerek Müslüman olmak istediğini ifade etti. İlçe Müftü Vekilimiz Burhan TUFAN Josefina Doğanova hanımefendiyi ve eşi olan Adem DOĞAN ‘ı makamında misafir etti.

Ayancık Müftülüğü'nde İhtida Merasimi
Aslan Özdemir
17 Ağustos 2015 15:58

Slovakya  vatandaşı olan Josefina Doğanova Ayancık İlçe Müftülüğü’ne gelerek Müslüman olmak istediğini ifade etti. İlçe Müftü Vekilimiz Burhan TUFAN  Josefina Doğanova  hanımefendiyi  ve eşi olan Adem DOĞAN ‘ı makamında misafir etti. 
 

Hayrettin Kaya

İlçe Müftü vekilimiz Burhan TUFAN Türkçe bilmeyen Josefina Doğanova ’ ya  Eşi Adem DOĞAN aracılığı ile  Almanca  olarak İslâm dininin iman esasları ve ibadetler ile ilgili bilgi verdi. Sonrasında İlçe Müftü Vekilimiz Burhan TUFAN ‘ın ve Sahil Camii İmam Hatibi Nurettin KUMANDAŞ  ve eşi Adem DOĞAN’IN  huzurunda  Kelime-i  Şehâdet getirerek Müslüman oldu. Müslüman olduktan sonra Elif ismini alan Josefina Doğanova  ‘ya şuanda günahsız ve pırıl pırıl bir halde olduğunu söylendi. Müftü Vekili Burhan TUFAN, Elif  ve eşi  Adem DOĞAN’ı misafir etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bugünün anısına Josefina Doğanova  ’ya mealli Kur’an-ı Kerim ve Kur’an-Kerimi öğreniyorum  kitabını  hediye edildi.
Ayancık Müftülüğü'nde İhtida MerasimiAyancık Müftülüğü'nde İhtida MerasimiAyancık Müftülüğü'nde İhtida Merasimi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.