Dolar 32,3424
Euro 35,0948
Altın 2.310,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Parçalı Bulutlu
Sinop
18°C
Parçalı Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 14°C
Pts 16°C

AYANCIK MODERN BİR KAPALI PAZAR YERİNE KAVUŞTU

Esnafımıza ve vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunmak amacıyla Ayancık Belediyesi tarafından başlatılan Ayancık Kapalı Pazaryeri inşaatının kapalı alandaki çalışmaları sona erdi.

AYANCIK MODERN BİR KAPALI PAZAR YERİNE KAVUŞTU
Aslan Özdemir
12 Ocak 2018 12:32

Esnafımıza ve vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunmak amacıyla Ayancık Belediyesi tarafından başlatılan Ayancık Kapalı Pazaryeri inşaatının kapalı alandaki çalışmaları sona erdi.

Hayrettin Kaya

Pazar ve köylü esnafının alandaki yerini almasıyla 5 Ocak Cuma günü açılan Kapalı Pazar Yeri ile ilçe halkı, ihtiyaçlarını en uygun şekilde karşılayabileceği düzenli ve sıhhi şartlarda bir alana kavuştu.

Pazar yeri yenileme çalışmalarının ardından vatandaşlar, alışverişlerini daha düzenli ve sıhhi şartlarda yapabiliyor. Proje doğrultusunda devam eden çalışmalar hakkında konuşan Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün, “Vatandaşlarımızın ve esnafımızın alışverişlerini daha rahat ve düzenli yapabilmesi adına, modern portatif pazar tezgâhları yaptırmayı planlıyoruz. Pazar yerimize, Ayancık çayı tarafından esen rüzgârları önlemek ve alanın güveliğini sağlamak amacıyla çay kenarındaki kısmı, panel ve çim çit tel örgüleriyle kapatacağız. Yine ilerleyen günlerde pazar yerinin giriş kısımlarına kilitlenebilir kapılar yapıp, alanın dört bir tarafına yerleştirilmesini planladığımız güvenlik kameralarıyla da güvenliğini sağlamayı amaçlıyoruz” dedi. Proje kapsamında ilerleyen zamanlarda, pazar yeri çatısının güneye bakan kısımlarına, güneş enerjisi panelleri yerleştirerek, alanın enerji ihtiyacını bu sistemle karşılamayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

YORUMLAR

  1. Aydin Alkan dedi ki:

    Ayancik kasabasi deyince hemen dogasiyla deniziyle kucaklasmis Maltepe ile Ayancik tepesi arasinda sirin bir kasaba bu kasabaya böyle güzel yenilikler yakisir belediye baskai ayhann beyi kutlarim.