Dolar 32,3577
Euro 34,9584
Altın 2.325,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 17°C
Sal 15°C

AYANCIK KÜDÜS İÇİN TEK YÜREK OLDU

Ayancık ilçesi Siyasi partiler ve S.T.K’ ların bir araya gelerek gerçekleştirdiği organizasyon ile örnek bir davranışa imza attı.

AYANCIK KÜDÜS İÇİN TEK YÜREK OLDU
Aslan Özdemir
16 Aralık 2017 10:37

Ayancık ilçesi Siyasi partiler ve S.T.K’ ların bir araya gelerek gerçekleştirdiği organizasyon ile örnek bir davranışa imza attı.

Hayrettin Kaya

 Mecliste gurubu bulunan Adalet ve Kalkınma Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi ve Sivil Toplum Kuruluşları tarafından oluşturulan Kudüs Platformu, ABD’nin tek taraflı olarak Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak kabul etmesini bir bildiri ile protesto etti.

Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen programa, İlçe Kaymakamı Çağlayan Kaya, Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün, Cumhuriyet Savcısı Alper Avcı, Cumhuriyet Savcısı Veysel Kaya, Siyasi Partilerin İlçe Başkanları, Kamu Kurum ve Kuruluşlarımız ile Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başlayan program, Kudüs Platformu adına yapılan ortak bildirinin okunmasıyla devam etti.

Kudüs İşgalci İsraillilerin Siyonist Emellerine Alet Olmaz

Kudüs, Müslümanların ilk kıblesinin olmasının yanında sevgili peygamberimizin miraca çıktığı şehir olmasından dolayı önemli ve kutsal bir topraktır. Kudüs Platformu adına yapılan basın açıklamasında, Müslümanlar üzerinden bu ve bunun gibi oynan tüm oyunların, birliktelikle bozulacağı ifade edildi. Göreve geldiği günden buyana İslam düşmanlığı sergileyen ABD başkanı Trump’ın bu son hamlesi ile hadsizliğin, saldırganlığın ve hukuksuzluğun sınırlarını zorladığının altı çizildi. Kudüs’ü işgalci İsraillilerin Siyonist emelleri doğrultusunda başkent ilan etme cüretinde bulunması, son zamanlarda o bölgede yaşanan sıkıntılar göz önüne alındığında verilen bu kararın oradaki tansiyonu yükseltmekten başka bir işe yaramayacağı belirtildi.

Kendilerini dünyanın efendisi, dünyanın diğer kalanını da kölesi olarak görenlerin ortaya koydukları uygulamalarla İslam dünyasını yıpratılmaya çalışıldığı belirtilen bildiri de, New York’un bir gece aydınlanması için tüm İslam coğrafyasını ateşe atarak Kudüs’ün karanlığa gömülmesinin hesabını çok ağır bir şekilde vereceklerine vurgu yapılarak tarihin her zaman gösterdiği gibi Thedor Herzlin rüyası ile hareket edenlerin bu çağın Selahaddin’lerini hesaba katmazlarsa acı bir kâbusla uyanacakları hatırlatıldı.

Allah (cc) “Ey iman edenler! Hangi düşünce ve güç dengesi sizi Allah (cc) yolunda mücadele etmekten, hakkı müdafaa etmekten alıkoyuyorsa bilin ki bu Allah’ın razı olduğu bir şey değildir. Bir gün ateş sizi çemberi içerisine almadan harekete geçiniz. Irk, meşrep ve mezhep taassubiyetini bir kenara bırakıp siz Ey Müslümanlar; Allah yolunda birleşiniz.” Hükmü ile son bulan bildirinin ardından İlçe Müftüsü Ömer Ergül’ün yaptığı dua ile program sona erdi.

AYANCIK KÜDÜS İÇİN TEK YÜREK OLDU AYANCIK KÜDÜS İÇİN TEK YÜREK OLDU  AYANCIK KÜDÜS İÇİN TEK YÜREK OLDU AYANCIK KÜDÜS İÇİN TEK YÜREK OLDU AYANCIK KÜDÜS İÇİN TEK YÜREK OLDU AYANCIK KÜDÜS İÇİN TEK YÜREK OLDU

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.