Dolar 32,3122
Euro 35,0643
Altın 2.278,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Az Bulutlu
Sinop
18°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

AYANCIK BELEDİYESİ 3 ADET YENİ HİZMET ARACINI ENVANTERİNE EKLEDİ

Ayancık Belediyesi, ulaşım ve hizmet araçlarına her geçen gün yenilerini ekleyerek, araç filosunu güçlendiriyor.

AYANCIK BELEDİYESİ 3 ADET YENİ HİZMET ARACINI ENVANTERİNE EKLEDİ
Aslan Özdemir
30 Ocak 2018 16:57

Ayancık Belediyesi, ulaşım ve hizmet araçlarına her geçen gün yenilerini ekleyerek, araç filosunu güçlendiriyor.

Hayrettin Kaya

Her konuda ilçeye hizmet anlayışıyla belediyeciliğe devam eden Ayancık Belediyesi, Devlet Malzeme Ofisinden alınan 1 adet Mini Çöp Kamyonu, günümüz teknolojisiyle donatılan 1 adet İtfaiye aracı, 4×4 Kar Küreme ve Yol Tuzlama Aracını, araç envanterine eklendi.

Ayancık Belediyesi araç envanterine Mini Çöp Kamyonu olarak katılan araç, şehir içindeki kısmi çöpleri ve kömür cüruflarının alınmasında kullanılıyor. 4×4 Kar Küreme ve Yol Tuzlama aracı ise ağır hava şartlarında özellikle kış aylarında Belediyemizin karla mücadele çalışmalarında kullanılmak üzere temin edildi.

Günümüz teknolojisine uygun olarak donatılan İtfaiye Aracı da yangın söndürme ve kurtarma çalışmalarında büyük önem arz eden özelliklere sahip. 360 derece dönebilen 24 metre uzunluğundaki hidrolik merdiveni, 75 derece açıyla yükselip, -10 dereceye kadar inebiliyor. Üzerinde 4 bin litre su ve 300 litre köpük tankı bulunan aracın bir adet gövde kısmında, bir adet de merdiven sepetinde yüksek basınçla yaklaşık 60 metreye su atabilen monitör mevcut.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.