Dolar 32,5191
Euro 34,7972
Altın 2.420,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 17°C

Ayancık ADD’den Bando Coşkusu

İlçemiz Atatürkçü Düşünce Derneği Tarafından Hazırlanan 28 Ekim 2016 günü çalmaya başlayan Bando Takımı büyük alkış aldı.

Ayancık ADD’den Bando Coşkusu
29 Ekim 2016 18:27

İlçemiz Atatürkçü Düşünce Derneği Tarafından Hazırlanan 28 Ekim 2016 günü çalmaya başlayan Bando Takımı büyük alkış aldı.

Yeni Kurulan ADD Bandosu eşliğinde 28 Ekim 2016 Cuma günü Atatürk Düşünce Derneği önünden hareket edilerek Ayancık sahilde bulunan Atatürk Anıtına, Cumhuriyet Halk Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi, Vatan Partisi ve Atatürk Düşünce Derneğine ait çelenk sunuldu.
Ayancık Atatürk Düşünce Derneği Başkanı Soner Turan şu sözlere verdi. “Son zamanlarda Milli bayramlarımızın kesinlikle sabote edildiğini üzülerek şahit olmaktaydık. Bu 29 Ekim için bunu söyleyemem, fotokopi kağıdına basılıp katlanıp verilen davetiyeler, çelenk koyma ile peşinden sadece, İlçe kaymakamlığında 15 dakikalık kabul töreni. Fener alaylarının iptali, bunlar cumhuriyetimizin ve bu uğurda hayatlarını veren şehitlerimize ve bu ülkenin kurucularına yapılan saygısızlıklardır.

İşte bandomuzun kuruluş amacı buradan doğdu. Halkımızın para desteği olmasa bunu başaramazdık 500 TL. verende oldu. 5 TL verende oldu. Bu çok önemlidir. Ben halkın katılımını istiyorum çünkü katıldığında sahip çıkar. Gençlerimizin hepsi pırıl pırıl, yavrularımızın yaptığı herşey çok güzel oluyor. Burada tüm anne ve babalara sonsuz teşekkür ve saygılarımı sunuyorum.

İstedim ki hazırladığımız bando takımında türbanlı öğrencilerimizde olsun. Ayancık İmamhatip lisesi ile yaptığım görüşmeden bir sonuç çıkmadı bunu üzülerek söylüyorum. Okul yönetimine bir atıfta bulunmuyorum ama isteselerdi olurdu ATATÜRK derneğimizin ATATÜRK’ü değil bu vatanın ATATÜRK’ü bu ulusun ATATÜRK’ü. O nun düşüncesi bizim yolumuz olmalı şu partiyi destekler, bu partiyi destekler bu bizim için bir yol değil. Her görüşe saygımız var. Benim ADD’nin başına geçmemdeki amaçta budur. Gençlerimizin seçim meydanlarında siyasi vaatlerle çaresiz bırakılmaları ve siyasetle kirletilmeleridir. Bu benim tahammül edebileceğim birşey değil onlar bu ülkenin gelecekleridir. Hiçbir siyasi akıma bu ülkede tahammülümüz yoktur.

Tekrar tüm halkımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyor sağcısız – solcusuz muhafazakarsız tüm halkımızı kucaklıyoruz saygılarımızı sunuyoruz.” diyerek Sözlerini tamamladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.