Dolar 32,3171
Euro 35,0910
Altın 2.299,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Parçalı Bulutlu
Sinop
18°C
Parçalı Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

ASİDER'DEN AYANCIK GAZETESİ'NE ZİYARET

ASİDER'DEN AYANCIK GAZETESİ'NE ZİYARET
Aslan Özdemir
27 Ağustos 2013 19:07

  Sinop'taki yerel basına ziyaretlerini sürdüren Avrupa Sinoplular Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği'nin (ASİDER) Başkanı Ali Çalışkan ile Başkan Yardımcısı Yüksel Erdem'in, ikinci durağı Ayancık Gazetesi oldu.  
Ayancık'ın en eski gazetesi olan ve  Sinop yerel medyasının amiral gemilerinden Ayancık Gazetesi'nin İmtiyaz Sahibi Murat Akyol  ziyarete ev sahipliği yaptı. Sinop yerel medyasının Avrupa'da yaşayan Sinoplular tarafında takip edildiğini altını çizen  ASİDER Başkanı Ali Çalışkan, “ASİDER olarak, Avrupa'daki Sinoplular olarak Sinop yerel medyamızı fazlası ile önemsiyoruz. Avrupa'da ulusal medyamızı takip ettiğimiz derecede yerel medyamızında takipcisiyiz. Güçlü bir yerel medyanın Sinop'umuza çok şeyler katmaktadır. Yerel medyamızın daha da güçlenmesini istiyoruz. Bu konuda desteğe hazırız. Tabiki bizlerinde sesimizi duyurma adında yer medyamızın desteğine ihtiyacımız var. Şu ana kadar bizlere fazlası ile bu desteği gösterdiğiniz. Derneğimiz adına, Avrupalı Sinoplular adına sizlere teşekkür ediyoruz. ” dedi.
    Ayancık Gazetesi İmtiyaz Sahibi  Murat Akyol,  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, ASİDER yönetimine başarılar diledi.
       ASİDER'DEN PLAKET
   Ayancık Kalkındırma Derneği  Başkanı Orhan Apul ile Ayancık Belediye Spor Başkanı Hayrettin Kaya'nın eşlik ettiği ziyaretin devamında ASİDER  Başkan Ali Çalışkan, derneklerine verdikleri desteklerden dolayı Ayancık Gazetesi'nin İİmtiyaz Sahibi  Murat Akyol'a plaket verdi. 

Hayrettin Kaya
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.